Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Öğrenciyi Tanıma Teknikleri ve Sınıf İçi Rehberlik Etkinlikleri Muharr

Öğrenciyi Tanıma Teknikleri ve Sınıf İçi Rehberlik Etkinlikleri

Liste Fiyatı : 28,00 TL
9789755917856
13674153
Öğrenciyi Tanıma Teknikleri ve Sınıf İçi Rehberlik Etkinlikleri
Öğrenciyi Tanıma Teknikleri ve Sınıf İçi Rehberlik Etkinlikleri
28.00
Rehberlik hizmetleri, sadece okul rehberlik öğretmenleri ve rehberlik servisleri tarafından yürütülen ve uygulanan hizmetler değildir. Rehberlik hizmetleri okulda yürütülen diğer işler gibi okuldaki tüm personelin ortak çalışmasını gerektirir.
Bu kitapta sınıf öğretmenlerinin mesleki yaşamları içinde gereksinim duyacakları birçok sınıf içi rehberlik etkinliği ve öğrenciyi tanıma tekniği örnekleri, olabildiğince uygulamaya dönük bir biçimde anlatılmaya çalışılmıştır. Gerek psikolojik danışma ve rehberlik gerekse de çağdaş birey anlayışına ilişkin kuramsal tartışmaların da yer aldığı çalışma; psikolojik danışma ve rehberlik ve sınıf öğretmenleri, birey, ilköğretim birinci kademesinde öğrenciyi (bireyi) tanıma, ilköğretim birinci kademesinde öğrenciyi (bireyi) tanıma teknikleri, son olarak da sınıf içi rehberlik etkinlik örnekleri bölümlerinden oluşmaktadır.
Kitap, hem ilköğretim birinci kademesinde çalışan öğretmenler için bir başvuru kaynağı hem de sınıf öğretmenliği eğitim programları için bir ders kitabı niteliğindedir.

Kapat