Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri
Abdullah Özonur,
Ahmet Hacıoğlu,
Ali Adnan Hayaloğlu,
Aslı Yorulmaz,
Ayhan Filazi,
Ayşe Gürsoy,
Belma Şenol,
Berrin Özkaya,
Cansu Ekin Gümüş Bonacına,
Çağlar Gökırmaklı,
Çetin Kadakal,
Derya Atalay,
Ebru Şenel Özkan,
Elif Ayşe Anlı,
Ender Sinan Poyrazoğlu,
Erşan Karababa,
Erva Parıldı,
Esra Şentürk,
Fadime Begüm Tepe,
Furkan Aydın,
Gökçe Keser,
Gürcü Aybige Çakmak,
Hakan Erinç,
Hande Selen Erge,
Hasan Murat Velioğlu,
Hüdayi Ercoşkun,
İbrahim Çakır,
İbrahim Tuğkan Şeker,
İsa Cavidoğlu,
Lütfiye Yılmaz Ersan,
Melike Ciniviz,
Merve Begüm Narlı,
Merve Darıcı,
Murat Reis Akkaya,
Mustafa Bayram,
Mustafa Karhan,
Mustafa Nizam Nizamlıoğlu,
Müge Hendek Ertop,
Neslihan Keçeli,
Nevzat Artık,
Nilgün Başak Tecer,
Nurcan Değirmencioğlu,
Osman Kola,
Ozan Gürbüz,
Pınar Şanlıbaba,
Semra Topuz,
Sine Özmen Toğay,
Songül Çakmakçı,
Şirin Oba İlter,
Tolga Kağan Tepe,
Tuba Şanlı,
Turgut Cabaroğlu,
Tülay Özcan,
Ufuk Bağcı,
Ufuk Tansel Şireli,
Yalçın Coşkuner,
Yalçın Güçer,
Yasemin Şahan,
Zeynep Banu Güzel Seydim
Nobel Akademik Yayıncılık
Liste Fiyatı :
616,00 TL
9786254176159
13667355
https://www.eren.com.tr/kitap/endustriyel-gida-uretim-teknikleri-p13667355.html
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri
616.00
Gıda teknolojisi; modern teknikleri kullanarak tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri işleyen, üründe duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden gıda kontrol hizmetlerini gerçekleştirerek tüketime uygun gıda maddeleri üreten bir bilim dalıdır. Gıda teknolojisi, farklı alt disiplinleri bünyesinde barındırmaktadır. Kitap kapsamında her bir alt disiplin ayrı bir başlıkta incelenmiş ve yaygın bir şekilde üretimi yapılan bazı gıda ürünlerinin proses süreçleri hakkındaki bilgiler siz değerli okuyuculara aktarılmaya çalışılmıştır.
- Açıklama
- Gıda teknolojisi; modern teknikleri kullanarak tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri işleyen, üründe duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden gıda kontrol hizmetlerini gerçekleştirerek tüketime uygun gıda maddeleri üreten bir bilim dalıdır. Gıda teknolojisi, farklı alt disiplinleri bünyesinde barındırmaktadır. Kitap kapsamında her bir alt disiplin ayrı bir başlıkta incelenmiş ve yaygın bir şekilde üretimi yapılan bazı gıda ürünlerinin proses süreçleri hakkındaki bilgiler siz değerli okuyuculara aktarılmaya çalışılmıştır.
Stok Kodu:9786254176159Boyut:19.5x27.5Sayfa Sayısı:912Basım Yeri:AnkaraBaskı:1Basım Tarihi:Şubat, 2022Kapak Türü:Karton kapakKağıt Türü:Kitap KağıdıDili:TürkçeResim Sayısı:1
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
- Yeni Gelenler