Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL

Yüreğim Çiselendi Şiirler - Destanlar - Güfteler - Besteler - Sözler

Liste Fiyatı : 96,00 TL
9786054776290
12774424
Yüreğim Çiselendi Şiirler - Destanlar - Güfteler - Besteler - Sözler
Yüreğim Çiselendi Şiirler - Destanlar - Güfteler - Besteler - Sözler
96.00
YÜREĞİM ÇİSELENDİ adlı bu şiir kitabında; Halk (Kalem) Şairi Adem İmdat KESİCİnin 1995 yılından 10 Ekim 2014 tarihine kadar yazmış olduğu şiirler, destanlar, ağıtlar, güfteler, besteler ve sözler yer almaktadır.



Bu kitapta, Sözün Sultanı (Kalem Şairi) Adem İmdat KESİCİnin bütün şiirleri, destanları, güfteleri, besteleri ve sözleri okurların beğenisine sunulmuştur. Yaklaşık 1 yıllık bir grafik, tasarım, mizanpaj ve editörlük yapılarak hazırlanan bu eser; Asur Yayın Dağıtım Yoldakitap Yayınları olarak hazırlanmış ve basılmıştır.



Kitaptaki şiirler; Dini, Milli, Tarihi, Manevi, Marş, Ezgi, Şiir, Güfte, İlahi, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Musikisi, Yöresel Destanlar, Ağıtlar, Beyitler, Taverna, Karadeniz, Karadeniz Arabesk, Rap, Otantik ve Mani tarzlarında yazılmış olan şiirlerdir. Bu şiirlerin çoğu hece ölçüsüne göre, 3 adet şiir ise serbest vezinle yazılan şiirlerdir.



Mesam (Türkiye Musiki Eserleri Sahipleri Meslek Birliği) asıl üyesi olan Adem İmdat KESİCİnin Mesama kayıtlı 233 eseri de bu kitapta mevcuttur. Bestelenerek albümlerde yer alan 41 eser, dizilerde yayınlanan 6 eser ve klipleri çekilen 5 eser de sizlere takdim edilmiştir.



Yüreğim Çiselendi adlı bu kitabın şair ve yazarı KESİCİ, yaptığı açıklamada; Ulusal anlamda bir çalışma ile yazılan ve hazırlanan bu eser, Türkiyenin her köşesindeki okuyuculara ulaştırılacaktır. Beste ve güftelere müzik yapmak isteyen Bestekârlar ve Müzisyenler her tarz eseri nakaratlı olarak güfte halinde bu kitapta bulacaklardır. dedi.



İçerisinde 300 adet şiir, şairin şiirleri hakkında yapılan birkaç değerlendirme, şaire göre mükemmel bir şiir ve güfte yazabilmenin 24 altın kuralı, yöresel şiirler içerisinde geçen kelimelerin açıklamaları, şairin bestelenmiş ve albümlerde yer alan eserlerinin listesi bulunmaktadır.
Kapat