Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9786253977535
13669710
Yedi Yalın Yaklaşım
Yedi Yalın Yaklaşım
170.00
Yalın, kelime anlamıyla basit, sade olarak anlaşılıyor ama “yalın felsefeyi” bir sürece, sisteme veya kuruma uyguladığınızda bu anlamlardan daha fazlasını işaret ettiğini göreceksiniz.
Yalınlaştık demek; gereksiz olan her şeyden arınıp görünür, şeffaf, düzenli, doğru ve güvenli bir ortam yarattık, demektir.
Peki, yalınlaşmanın bize faydası ne demektir?
Maliyetlerimizi düşürmüş, verimimizi artırmış, kalitemizi yükseltmiş ve memnun müşterilere sahip olmuşuz, demektir. Kârımızı ve yatırım gücümüzü artırmış, rakiplerimizin önüne geçmiş, sürdürülebilirliğimizi güvence altına almış, piyasa değerimizi yükseltmiş ve pazar payımızı artırma olanağına kavuşmuşuz, demektir.
Mevcut sisteminizi iyileştirmek, yeni sistem tasarlamak, Endüstri 4.0 dönüşümü sağlamak veya herhangi bir yeniliği uygulamak için ilk yol, yalınlaşmaktır. Aksi takdirde mevcut sorunlarınızı yeni sisteminize aynen taşımış olur ve gerçek fayda sağlamaktan ve istediğiniz hedefe ulaşmaktan uzaklaşmış olursunuz.
O hâlde hatadan dönmek ve bu kazançlara sahip olmak uğruna yalınlaşmayı nasıl sağlayabiliriz?
İşte, yalın konusunda çok uzun zamandır tecrübe kazanmış, yalını bizzat uygulamış, akademik çalışmalarda bulunmuş değerli yazarlarımızla birlikte hazırlamış olduğumuz bu kitabımızı, sizlere yalını tanıtmak ve gerçek vakalara yer vererek hem uygulama adımlarınız için yardımcı olmak hem de uygulamaya ilişkin yanlışları ve doğruları göstermekte rehber olmak amacı ile sunuyoruz.
Uygulamalar yaygınlaştıkça yalın felsefenin, en tepede, ülke ekonomisi için katkı sağlayacağından şüphemiz yoktur. Üstelik yalın teknikleri özel yaşamımıza da uygulamak mümkün iken…
Faydalı bir dokunuşta bulunduğumuz ümidi ile iyi okumalar dileriz.
Kapat