Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9786253989378
13653377
Yarının Teknolojik Vizyonu ve Yapay Zekâ
Yarının Teknolojik Vizyonu ve Yapay Zekâ
375.00
Yarının Teknolojik Vizyonu ve Yapay Zekâ, Yapay Zeka Politikaları Derneği (AIPA) Kurucusu ve Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu'nun vizyonu ve Dr. Mustafa Umut Demirezen'in titiz editörlüğünde ortaya çıkan bir başyapıt! Kitap, yapay zekânın; buzlarla kaplı Arktik'ten otomotiv sektörüne, havacılık ve uzay sanayinden finansal analizlere, ekonomiden eğitime, sağlıktan sosyal bilimlere kadar uzanan geniş bir yelpazede nasıl bir devrim yarattığını gözler önüne seriyor.
Kitapta, "Arktik Bölgesi: Yapay Zekâ, İklim Değişikliği ve Uluslararası Hukukun Etkileşimi", "Otomotiv, Havacılık ve Uzay Sanayinde Yapay Zekâ", "Ekonomi", "Eğitim" ve "Sağlık" gibi bölümlerle, yapay zekânın farklı sektörlerdeki etkileri ve potansiyeli detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Bu bölümler, yapay zekânın günümüzdeki ve gelecekteki potansiyelini, farklı sektörlerde nasıl bir etki yaratabileceğini ve bu teknolojinin toplum üzerindeki olası etkilerini ortaya koymaktadır.
Yapay zekâ teknolojisinin sadece teknolojik bir araç olmadığını, aynı zamanda sosyal, ekonomik ve politik etkileri olan bir güç olduğunu gösteren bu kitap; yapay zekânın geleceğini anlamak, teknolojik vizyonu keşfetmek ve bu alandaki yenilikleri takip etmek isteyen herkes için değerli bir kaynaktır.
Kapat