Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9786257275095
13672841
Tarım Bilimleri ve Su Ürünlerinde Vizyonel Çalışmalar II
Tarım Bilimleri ve Su Ürünlerinde Vizyonel Çalışmalar II
225.00
1 Bölüm Açık Deniz Ve Endüstriyel Balıkçılık 2 Bölüm Aspir (Carthamus Tinctorius L.) Islahında Melez Tane Tutma Oranı Üzerine 3 Etki Eden Bazı Faktörlerin İncelenmesi 4 Bölüm Akuakültür Türlerinin Islahında Aday Genler 5 Bölüm Bal Arısı (Apis Mellifera L.) Kolonilerinde Sönme Nedenleri Ve 6 Belirteçlerinin İncelenmesi 7 Bölüm Ana Arı (Apis Mellifera L.) Kalitesi Ve Sağlık Durumunun Koloni 8 Yönetimindeki Önemi 9 Bölüm Lemna Minor (Su Mercimeği) Ve Kullanım Alanları 10 Bölüm İklim Değişikliği Ve Arıcılık Faaliyetleri 11 Bölüm Sıfır Kalori Ve Sıfır İnsülin: Stevia (Stevia Rebaudiana Bertoni) 12 Bölüm Koyun Ve Keçi Yetiştiriciliğinde Elektronik Tanımlama Ve İzlenebilirliğinin 13 Önemi Üzerine Bir Değerlendirme
Kapat