Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
SPK Temel Düzey Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Tüm Konular Şenol Babu

SPK Temel Düzey Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Tüm Konular

Liste Fiyatı : 256,00 TL
9789759138424
13251181
SPK Temel Düzey Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Tüm Konular
SPK Temel Düzey Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Tüm Konular
256.00
Her geçen gün artan finansal piyasaların gelişmişlik düzeyi, piyasanın aktörlerine ilişkin de yeni kuralların konulmasına yol açmaktadır.
Bilindiği üzere ülkemizde 2002 yılından buyana bankaların ve aracı kurumların sermaye piyasası alanında çalışan ve çalışacak personelinin mesleki yeterliliklerini gösterir lisans almaları zorunlu hale gelmiştir. Lisans alabilmek için de SPK tarafından açılan sınavda başarılı olmak gerekmektedir.
Bu nedenle sermaye piyasaları konularında çalışan yada çalışmak isteyenlerin sınava hazırlanırken belli kaynaklara ihtiyaçlarının olması kaçınılmazdır. Bu kapsamda Sermaye Piyasası Kurumu tarafından işlem yapacak kişilerin lisans almaları yönünde yılda 3 kez açtığı sınav 9 konudan oluşmaktadır.
Sınava girecek adaylara çalışma kolaylığı sağlamak ve çok sayıda çözümlü testler ile bilgilerin daha da kalıcı kılmak açısından her konu için deneme sınavı ve güncel konu anlatımını da içeren bu kaynak SPK TEMEL DÜZEY LİSANSLAMA SINAVLARINA girecek adaylara yönelik hazırlanmıştır.
SPK tarafından yapılan sınavda çıkan sorular dikkate alınarak çıkması muhtemel soru örnekleri geliştirilerek çözümlü ve cevaplı test bölümüne ilave edilmiş, konu anlatımı bölümü ise SPKnın son sınav soruları da dikkate alınarak gözden geçirilmiştir.
Kapat