Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9786253932817
13665192
Sosyal Girişimcilik - Teori ve Uygulamalar
Sosyal Girişimcilik - Teori ve Uygulamalar
200.00
Faydalı olabilecek gerçek sorunu bulmak, girişimciliğin başlangıç noktasıdır. Sorunlar, girişimciler için üzerinde girişim fikirleri geliştirebilecekleri benzersiz fırsatlardır. Sosyal girişimciler sosyal değişim ajanlarıdır. Toplumda, çevrede ve ekonomilerde uzun soluklu olumlu sosyal etki oluşturma hedefiyle yola çıkan sosyal girişimciler, sosyal faydanın sürdürülebilir olmasını kâr elde etmekten daha çok benimserler. Bu bağlamda var olan sayısız sosyal sorun ve ihtiyacın giderilmesi için toplumda sosyal girişimciliğin teşvik edilmesi önemlidir.
Yaşamın her alanında fayda oluşturmayı ilke edinen sosyal girişimciliği; içeriğinde yer alan 21 bölümde birçok farklı bilim alanı ile ilişkilendirerek inceleyen “Sosyal Girişimcilik: Teori ve Uygulamalar” adlı bu eser, Türkiye'de kapsamı bakımından sosyal girişimcilik alanında yayınlanan ilk uluslararası bilimsel eser olma niteliği taşımaktadır.
Sosyal girişimciliğin, sosyal inovasyonların ve sosyal etkinin hem teoride hem uygulamada finans, muhasebe, pazarlama vb. her boyutuyla ele alındığı 28 değerli akademisyenin katkılarıyla hazırlanan “Sosyal Girişimcilik: Teori ve Uygulamalar” başlıklı bu uluslararası bilimsel eserin akademik camiaya ve iş dünyasına gerekli katkıları sunması dileğiyle...
Kapat