Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9799752710244
230061
Sonsuz Mönü (Ciltli)
Sonsuz Mönü (Ciltli)
220.00
Bir kitap yaparsınız ve piyasaya atarsınız. Elbette bütün meraknız; kaçkişi okuyacak ve ne kadar çok etki yaratacak, yönündedir? Bu kitap bir romandır, fotoğrf kitabıdır ya da uçsuz bucaksız dünyamızda yapılan bir gezinin notlarıdır.. Kitabı paylaşırken, okurun algısnı, beğenisini başlangıçta tahmin edersiniz ama biyr yemek kitabı yaparken sonuçlarını baştan öngörmek sadece kehanettir.

Çok farklı kültür iklimlerinden gelen insanlara verdiğiniz kitap için herkesi mutlu kılmak nasıl mümkü olabilecektir? Malzeme zenginliğimiz, baharatımız ve soslarımızla bunu sağlamak biraz olsun mümkün. Değişil coğrafyalardan gelen tatların harman olması da böyle bir kayif ortaklığını sağlayabilir... Ama gene de bir eksik yan var gibidir... Şefiniz, aşçıbaşınız... Asıl önemli nokta budur. Bileşim Yayınevi olarak bizim bütün bu sorularımızın yanıtlarını kolaylaştıran sevgili Eyüp Sevinç'le sonsuz teşekkürlerimizle.. Genç yaşına karşın, yüksek kalitedeki birikimiyle yüzlerce yemeğe özel bir lezzet kattı ustamız..HiltonSA otelinin değerli yönetiminin özel katkılarıyla 1,5 yıla yakın bir sürede hazırladığımız yemekleri sizler de beğeneceksiniz. Fotoğrafçımız Gökmen Smzen de makinalarını, filtrelerini, paraflaşlarını ve yemek fotoğrafı çekmek için gerekli olan bütün kimyasal aksesurları buluşturarak, parlak görseli yakalamamızı sağladı. Bizler de (ayıptır söylemesi) aklımızı yorduk ve özel bir biçim yakalayarak sizlere bir hoşluk düşündük.. Kitap sayfalarını üçe bölerek, ayrı kategorileri bir araya toladık. Herhangi bir bölümü açıp başlangıç yemek olarak kendinize, örneğin 'Yoğurt Çorbası' seçersiniz. Ana yemekler olarak da, o bülümün sayfalarını parmaklarınız arasında gezindirerek rasgele bir yerde durursunuz: 'Çerkes Tavuğu' çıkar karşınıza. Tatlı da aynı işlem ama konuklarınızdan biri ağır bir akşam yemepi yerine daha hafif bir yemek tercih edebilecektir. Hemen ilgili bölümün sayfalarında yeniden gezinir ve rasgele bir sayfada durursunuz. Özetle her üç bölümün içinde gezinerek; yüzlerce yemeğimizden sonsuz sayıda mönü hazırlama olanağına sahipsiniz..
Anadolumuz'un dört bir yanından gelen lezzetlerle buluşma olanağınızın yanı sıra; özel günler için özel yemek tariflerimiz var.. Sevgililer Günü için, Bayramlar İçin, Yılbaşı İçin.. Bu arada kimi püf noktaları da ekledik kitabımızın sonuna...

Herkese iyi okumalar, aifyet olsun.
(Tanıtım Yazısından)
  • Açıklama
    • Bir kitap yaparsınız ve piyasaya atarsınız. Elbette bütün meraknız; kaçkişi okuyacak ve ne kadar çok etki yaratacak, yönündedir? Bu kitap bir romandır, fotoğrf kitabıdır ya da uçsuz bucaksız dünyamızda yapılan bir gezinin notlarıdır.. Kitabı paylaşırken, okurun algısnı, beğenisini başlangıçta tahmin edersiniz ama biyr yemek kitabı yaparken sonuçlarını baştan öngörmek sadece kehanettir.

      Çok farklı kültür iklimlerinden gelen insanlara verdiğiniz kitap için herkesi mutlu kılmak nasıl mümkü olabilecektir? Malzeme zenginliğimiz, baharatımız ve soslarımızla bunu sağlamak biraz olsun mümkün. Değişil coğrafyalardan gelen tatların harman olması da böyle bir kayif ortaklığını sağlayabilir... Ama gene de bir eksik yan var gibidir... Şefiniz, aşçıbaşınız... Asıl önemli nokta budur. Bileşim Yayınevi olarak bizim bütün bu sorularımızın yanıtlarını kolaylaştıran sevgili Eyüp Sevinç'le sonsuz teşekkürlerimizle.. Genç yaşına karşın, yüksek kalitedeki birikimiyle yüzlerce yemeğe özel bir lezzet kattı ustamız..HiltonSA otelinin değerli yönetiminin özel katkılarıyla 1,5 yıla yakın bir sürede hazırladığımız yemekleri sizler de beğeneceksiniz. Fotoğrafçımız Gökmen Smzen de makinalarını, filtrelerini, paraflaşlarını ve yemek fotoğrafı çekmek için gerekli olan bütün kimyasal aksesurları buluşturarak, parlak görseli yakalamamızı sağladı. Bizler de (ayıptır söylemesi) aklımızı yorduk ve özel bir biçim yakalayarak sizlere bir hoşluk düşündük.. Kitap sayfalarını üçe bölerek, ayrı kategorileri bir araya toladık. Herhangi bir bölümü açıp başlangıç yemek olarak kendinize, örneğin 'Yoğurt Çorbası' seçersiniz. Ana yemekler olarak da, o bülümün sayfalarını parmaklarınız arasında gezindirerek rasgele bir yerde durursunuz: 'Çerkes Tavuğu' çıkar karşınıza. Tatlı da aynı işlem ama konuklarınızdan biri ağır bir akşam yemepi yerine daha hafif bir yemek tercih edebilecektir. Hemen ilgili bölümün sayfalarında yeniden gezinir ve rasgele bir sayfada durursunuz. Özetle her üç bölümün içinde gezinerek; yüzlerce yemeğimizden sonsuz sayıda mönü hazırlama olanağına sahipsiniz..
      Anadolumuz'un dört bir yanından gelen lezzetlerle buluşma olanağınızın yanı sıra; özel günler için özel yemek tariflerimiz var.. Sevgililer Günü için, Bayramlar İçin, Yılbaşı İçin.. Bu arada kimi püf noktaları da ekledik kitabımızın sonuna...

      Herkese iyi okumalar, aifyet olsun.
      (Tanıtım Yazısından)
      Stok Kodu
      :
      9799752710244
      Boyut
      :
      21x29 cm.
      Sayfa Sayısı
      :
      248
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Basım Tarihi
      :
      2006
      Çeviren
      :
      Adnan Genç
      Kapak Türü
      :
      Ciltli
      Kağıt Türü
      :
      1. hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
  • Yeni Gelenler
Kapat