Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Romatizmal Hastalıkların Tanı ve Tedavisi Kolektif Romatizmal Hastalıkların Tanı ve Tedavisi Kolektif

Romatizmal Hastalıkların Tanı ve Tedavisi

Liste Fiyatı : 120,00 TL
9789754112634
295549
Romatizmal Hastalıkların Tanı ve Tedavisi
Romatizmal Hastalıkların Tanı ve Tedavisi
120.00
Romatizmal hastalıklar hekimlik pratiğinde en sık ratlanılan ve standart bir şekilde bilinen hastalık gruplarından birisidir. Buna rağmen her geçen gün eklenen yeni bilgiler tanı ve tedaviyi daha karmaşık hale sokmaktadır. Bu nedenle gerek konu ile ilgilenen uzmanlık dallarına veya konuyla ilk kez tanışan tıp öğrencilerine faydalı olması amacıyla olabildiğince kapsamlı tablo, şekil ve resimleri olan bir kitap hazırlamaya karar verdik.
2000 yılının ilk yarısında konu başlıklarını ve yazarları belirlemeye başladık. Fakat bazı yazarların yazılarını geç göndermesi nedeniyle kitap 2001 yılına sarktı. Üstelik eklenen ekonomik ve sosyal kriz kitabın çıkmasını, maalesef 2002 yılı başlarına taşıdı. 25 değişik üniversite ve 6 merkezden 86 yazarın katıldığı ve 89 konu başlığı olan bir kitap takdir edersiniz ki oldukça fazla emek gerektirmektedir. Bu kitaba yazılarıyla değer katan tüm bilim inanlarına saygılarımı sunuyorum. Kitapta bana ait 6 bölümün yazımında emekleri olan sekreter Nurcan Topal'a, kitabın hazırlanmasında birlikte çalıştığımız Yüce Yayınları'na teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

Bu kitabı Romatizmal Hastalıklar konusunda katkıları olan ve aramızdan ayrılmış ülkemizin tüm bilim adamlarına ithaf ediyorum.
-Prof. Dr. Turgut Göksoy-
(Kitabın İçinden)
Kapat