Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Programlanabilir Kontrolörler / Endüstriye Dönük Uygulamalı Andrew Par

Programlanabilir Kontrolörler / Endüstriye Dönük Uygulamalı

Liste Fiyatı : 240,00 TL
9789756410707
285025
Programlanabilir Kontrolörler / Endüstriye Dönük Uygulamalı
Programlanabilir Kontrolörler / Endüstriye Dönük Uygulamalı
240.00
Endüstriye Dönük serisi alanlarındaki teknik bilgileri güncellemek ve pekiştirmek isteyen mühendis ve teknik adamlara, mesleki bilgilerini geliştirmeleri ve gelişen teknolojileri izleyebilmeleri amacıyla yapıldı. Kitapların tasarımı, sadece konuyla ilgili asgari bilgilere sahip, meslek adamları dışında farklı disiplinlerden gelen teknik adamların yada üniversite ve meslek okulu öğrencilerinin de rahatlıkla takip edebileceği biçimde tasarlandı.

Endüstriyel Kontrol konusunda tüm kontrol dünyasının bir duayeni kabul edilen Parr'ın dilinden, tüm mühendis ve teknik adamlara PLC uygulamaları hakkında bir kaynak kitap sunuyoruz. Programlama teknikleri açısından kontrol sistemleri ve seviye tasarımı hakkında birçok detayı bulabileceksiniz. En karmaşık sistemlerin, alt sistemlere bölünerek nasıl basitçe kavranabileceğini ve hemen her şeyin programlanabilir kontrolörler ile kontrol edilebileceğini görecek ve uygulayabileceksiniz Kitap, Endüstriyel alanda çevremizi kontrol etmek üzere bilgisayarlar, PLC'ler ve daha ileri giderek endüstriyel ağ-SCADA gibi pek çok konu içermekte.

Kitabin icindekiler ve onsoz bolumleri bilgisayariniza indirebilir ve ladder diyagramlarla ornekler yapmak istiyorsaniz 'trilogi logic' ile ornekler gelistirebileceginiz bir simulatore sahip olabilirsiniz.
Kapat