Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Meslek Yüksekokulları İçin Bilgisayar Destekli Tasarım - 1 Bedri Bahti Meslek Yüksekokulları İçin Bilgisayar Destekli Tasarım - 1 Bedri Bahti Meslek Yüksekokulları İçin Bilgisayar Destekli Tasarım - 1 Bedri Bahti Meslek Yüksekokulları İçin Bilgisayar Destekli Tasarım - 1 Bedri Bahti

Meslek Yüksekokulları İçin Bilgisayar Destekli Tasarım - 1

Liste Fiyatı : 300,00 TL
9786055884000
13044334
Meslek Yüksekokulları İçin Bilgisayar Destekli Tasarım - 1
Meslek Yüksekokulları İçin Bilgisayar Destekli Tasarım - 1
300.00
Meslek Yüksek Okulları Elektrik Programlarında uygulanan Bilgisayar Destekli Tasarım - 1 dersi, öğrenciye, gerçek elektrik ve elektronik devrelerin çalışmalarının ve incelenmesinin bilgisayar üzerinden gerçekleştirilebilmesini öğretmeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla üretilmiş çeşitli bilgisayar yazılımları bulunmaktadır. Proteus özellikle mikro denetleyici benzetimleri konusunda diğer yazılımlara göre üstünlüklere sahiptir.

Bu kitap Proteus 7.1 sürümünün ISIS bölümünü tanıtmaktadır. ISIS yazılımını kullanımı çeşitli uygulamalar ile anlatılırken, basit elektrik devrelerinden mikro denetleyici devrelerine kadar çok sayıda elektronik devrenin çalışması da açıklanmatadır. Bu sayede Öğrenci ISIS yazılımını kullanmayı öğrenirken aynı zamanda elektrik ve elektronik devrelerin çalışmalarını da tekrar etmiş olacaktır.
Kapat