Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9786253989118
13648259
Kobi'lerde Yönetim, Strateji ve Liderlik
Kobi'lerde Yönetim, Strateji ve Liderlik
205.00
Toplumun, sistemlerin, eğitimin, endüstrinin ve tüm iş dünyasının aynı anda ve benzer şekilde değişime uğradığı çağımızda, sistemler arası koordinasyon ve iş birliğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yılında; iş yaşamını, bireysel yaşamı, toplum-devlet ilişkilerini, teorileri ve pratikleri, endüstriyi, devleti ve üniversiteyi, aynı çözüm perspektifi etrafında bir araya getirerek yeni başarı hikâyeleri yazma ihtiyacı bulunmaktadır. Bu eserde, bu başarı hikâyesinin bir parçası olarak iş dünyasının can damarı olan KOBİ'ler ele alınmaktadır.
KOBİ'lerin karşılaştığı özel zorluklara odaklanan bu çalışma, aynı zamanda yönetim ve liderlik prensiplerine de vurgu yapmaktadır. Çünkü yönetim stratejileri ve liderlik, sadece büyük işletmelerin değil aynı zamanda KOBİ'lerin de başarısını belirleyen faktörlerdir.
Başarılı bir yönetim yaklaşımı, etkili iş geliştirme stratejileri ve liderlik nitelikleri, sadece bir işletmenin hayatta kalmasına değil aynı zamanda tüm işletmelerin rekabet ortamında öne çıkmasına ve büyük başarılar elde etmesine yardımcı olmaktadır. Bu kitap, yönetim ve liderlik konularını bir araya getirerek okuyuculara, evrensel yönetim yolculuklarında, kapsamlı bir perspektif sunmayı amaçlamaktadır.
Kapat