Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Gülten Kazgan'a armağan

Gülten Kazgan'a Armağan Türkiye Ekonomisi

Liste Fiyatı : 22,00 TL
9789756857960
13250965
Gülten Kazgan'a Armağan Türkiye Ekonomisi
Gülten Kazgan'a Armağan Türkiye Ekonomisi
22.00
“Günümüz dünyasında iktisatta önemli bir etik sorun var. İktisatçının kendi ahlâkî değerleri büyük sermayeye ve politikacıya endeksli. İktisatçıların çoğunluğu, kendisini kabul edilebilir noktada tutmak için, ne geçerliyse ona “tamam” diyor; hemen ona uygun teoriler, şekiller, matematiksel formüller ortaya çıkarıyor, yazılar yazıyor.” GÜLTEN KAZGAN

Bu kitap, yıllarını iktisat bilimine vermiş, bu alanda değerli çalışmaları olan, binlerce öğrenci yetiştirmiş, ardında bıraktığı nice yıla rağmen tükenmeyen enerjisi, eksilmeyen coşkusuyla hâlâ genç bir öğretim üyesi gibi her gün amfileri arşınlayan, öğrencilerine fazladan bir kelime öğretmek için çırpınan bir bilim insanına adanmış armağan kitabı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları olarak, Prof. Dr. Gülten Kazgan için bir armağan kitap hazırlamayı düşünürken, bu kitabın bugüne kadar yayınlanmış benzeri kitaplardan farklı olmasını ve böyle bir çalışmanın okunduktan sonra “kitaplıkların tozlu raflarına” terkedilmemesini, her zaman hocanın adıyla anılacak bir başvuru kitabı olmasını istedik. Nitekim, bunu da başardık. Yayınevi olarak üniversitemizin kurucu rektörü olan Gülten Kazgan için böyle bir kitap hazırladığımızdan dolayı gururluyuz.
Kapat