Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL

Batılı Zihin İçin Doğulu Düşünceler ve Derin Düşünce Yansımaları

Liste Fiyatı : 95,00 TL
9789752107038
13025534
Batılı Zihin İçin Doğulu Düşünceler ve Derin Düşünce Yansımaları
Batılı Zihin İçin Doğulu Düşünceler ve Derin Düşünce Yansımaları
95.00
Ruhsallık ve meditasyon üzerine yazdığı kitaplar ve dünyanın her yerinde verdiği seminerlerle tanınan Avustralya doğumlu Anthony Strano nun tüm deneyimlerini topladığı iki kitabını bir arada sunuyoruz.
I. Kitap Batılı Zihin için Doğulu Düşünceler de Anthony Strano, otuz yıldır eğitimini verdiği Yogaların Kralı olarak bilinen Raja Yoga Meditasyonu nu herkesin anlayabileceği ve uygulayabileceği bir dille anlatmaktadır.
II. Kitap Şafaktan Günbatımına Derin Düşünce Yansımaları, kendisi de spiritüel bir yolcu olan Anthony Strano nun ruhsal bü-tünleme yolculuğunda sık sık gereksinilen süptil bilinç ayarlama-larını anlattığı şiirsel metinlerden oluşan bir seçkidir.
Bu iki kitap yaşamın ters esen rüzgârlarını tanıyan, kendini spiritüel yolculuğa adamış kişilere bir rehber, bir işaret olmayı he-defler. Bu yolcular, karşılaştıkları tüm durumların kendilerini tanı-mak için birer fırsat olduğunu öğrenir, içsel yüklerinden kurtulur, Tanrı ya ve mükemmelliğe daha yakınlaşırlar. Tanrı yla kurulan ilişkiler, her durumda ve tüm görkemiyle yollarını korur. Zafer kesindir.
Kapat