Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Batı Gözüyle Emülgatörler ve Domuz Eti Gerçeği %10 indirimli Nurullah Batı Gözüyle Emülgatörler ve Domuz Eti Gerçeği %10 indirimli Nurullah Batı Gözüyle Emülgatörler ve Domuz Eti Gerçeği %10 indirimli Nurullah Batı Gözüyle Emülgatörler ve Domuz Eti Gerçeği %10 indirimli Nurullah Batı Gözüyle Emülgatörler ve Domuz Eti Gerçeği %10 indirimli Nurullah Batı Gözüyle Emülgatörler ve Domuz Eti Gerçeği %10 indirimli Nurullah

Batılı gözüyle Emülgatörler ve Domuz Eti Gerçeği

Liste Fiyatı : 310,50 TL
9789755800653
615798
Batılı gözüyle Emülgatörler ve Domuz Eti Gerçeği
Batılı gözüyle Emülgatörler ve Domuz Eti Gerçeği
310.50
Artık alışverişe çıkarken bu kitabı da yanınıza alın. Yiyeceklerin etiketlerini dikkatlice okuyun, içindeki katkı maddesinin ne işe yaradığını (ya da hangi hastalıklara yol açtığını) bu kitaptan öğrenin.

YEDİKLERİMİZİN İÇİNDE NE VAR? KENDİMİZİ NASIL KORUYACAĞIZ? / KATKI MADDELERİNİN NE GİBİ ZARARLARI VAR? DOĞRU BESLENİYORMUYUM? vb. suallerin cevaplarını bu eserde bulacaksınız.

Arka Kapak Yazısı:

Elinizde tuttuğunuz bu eser, bir islâmî kâide olarak domuz etinin tahrim edilişine âid hikmetin sırf akıl ve tecrübe ile hareket eden batılı ilim adamlarınca bir kere daha teyidinden ibârettir.

Buna ilâveten artık ülkemizde de kullanılmakta olan Emülgatörler'in (Gıda Katkı Maddelerinin) mazarratlarına dâir gerçeklerin bir meşheri (teşhir yeri) gibidir.

Bu itibarla gıdaların çok şüpheli bir duruma geldiği zamanımızda böyle ehemmiyetli iki mes'eleyi bütün teferruatıyla ortaya koyan bu eseri yayınlamaktan bahtiyarlık duymaktayız !..
Kapat