Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Baş ve Boyun Ağrısı Sendromları Klinik,Tanı,Medikal ve Fizik Tedavi Za Baş ve Boyun Ağrısı Sendromları Klinik,Tanı,Medikal ve Fizik Tedavi Za

Baş ve Boyun Ağrısı Sendromları Klinik, Tanı, Medikal ve Fizik Tedavi

Liste Fiyatı : 90,00 TL
9789754112603
274831
Baş ve Boyun Ağrısı Sendromları Klinik, Tanı, Medikal ve Fizik Tedavi
Baş ve Boyun Ağrısı Sendromları Klinik, Tanı, Medikal ve Fizik Tedavi
90.00
Baş ve boyun bölgesinin ağrı sendromları, kafa ile ilgili uzmanlık alanlarının yanısıra, genel dahili tıbbın en sık görülen ağrı sendromlarıdır. İzole şekilde seyrettiği nadirdir ve sıkça başka bir hastalıkla üst üste biner. Bu yüzden bu yapıttaki sendromlar, çeşitli uzmanlık alanları açısından topluca ele alınarak sunulmaktadır.

Bölüm A'da, kafa bölgesinin ağrı sendromları yazılmıştır (örn: Mirgen, Gerilim Tipi Başağrısı, Küme Başağrıları, kafatası yaralanmalarında, vasküler hastalıklarda, metabolizma hastalıklarında, boyun, burun, kulak, göz ve dış hastalıklarında başağrısı, baş ve yüz nevraljileri).

Bölüm B'de, boyun bölgesi ağrılarının tanı ve klinik sendromları ele alınmıştır (örn. Servikal aşırı yüklenme sendromu, Servikal Myofasiyal Sendrom, Servikal İrritasyon Sendromu, Boyun Omurları-Savrulma travması).

Bölüm C, Fizik Tedavi seçenekleri açısından sınıflandırılmıştır (Mobilizasyon ve Germe yöntemleri, elektroterapi, Isı tedavisi, sensomotorik kas aktivasyonu, Masaj).
(Arka Kapak)
Kapat