%10
Balık Yemekleri Deniz Ürünleri MutfağıDeniz Ürünleri Mutfağı
Liste Fiyatı :
150,00 TL
İndirimli Fiyat :
135,00 TL
Kazancınız :
15,00 TL
%10
Stokta kalmadı - Tükendi
9789757054038
13002192
https://www.eren.com.tr/kitap/balik-yemekleri-deniz-urunleri-mutfagi-p13002192.html
Balık Yemekleri Deniz Ürünleri Mutfağı Deniz Ürünleri Mutfağı
135.00
İnsanların en önemli besin kaynaklarından biri olan Balık ve diğer deniz ürünlerinin yeterli derecede tüketildiği söylenemez. Üç yanı denizlerle çevrili ve pek çok göl ve akarsuyunda balık ve diğer canlıların yaşadığı ülkemizde, bu besin kaynağından çeşitli nedenlerle yeterince üretim yaparak, tüketime sunamıyoruz.
Bunun en büyük nedeni denizlerimizdeki bilinçsiz, adeta soyu kuruturcasına yapılan avlanma ve kirliliğin artmasıdır.
Ülkemiz turizminin giderek gelişmesi ile balık ve diğer deniz ürünlerinden yapılan yemekler çok çeşitlenmiştir. Türk mutfağının geleneksel balık yemekleri olan kızartma, buğulama, ızgara gibi çeşitlerin yanı sıra, batı mutfağından gelme tariflerde turizme hizmet veren işletmelerdeki mönülerde yerini almaktadır. Kitabımızı bu ihtiyaca cevap verecek şekilde hazırlamaya özen gösterdik.
Bunun en büyük nedeni denizlerimizdeki bilinçsiz, adeta soyu kuruturcasına yapılan avlanma ve kirliliğin artmasıdır.
Ülkemiz turizminin giderek gelişmesi ile balık ve diğer deniz ürünlerinden yapılan yemekler çok çeşitlenmiştir. Türk mutfağının geleneksel balık yemekleri olan kızartma, buğulama, ızgara gibi çeşitlerin yanı sıra, batı mutfağından gelme tariflerde turizme hizmet veren işletmelerdeki mönülerde yerini almaktadır. Kitabımızı bu ihtiyaca cevap verecek şekilde hazırlamaya özen gösterdik.
- Açıklama
- İnsanların en önemli besin kaynaklarından biri olan Balık ve diğer deniz ürünlerinin yeterli derecede tüketildiği söylenemez. Üç yanı denizlerle çevrili ve pek çok göl ve akarsuyunda balık ve diğer canlıların yaşadığı ülkemizde, bu besin kaynağından çeşitli nedenlerle yeterince üretim yaparak, tüketime sunamıyoruz.
Bunun en büyük nedeni denizlerimizdeki bilinçsiz, adeta soyu kuruturcasına yapılan avlanma ve kirliliğin artmasıdır.
Ülkemiz turizminin giderek gelişmesi ile balık ve diğer deniz ürünlerinden yapılan yemekler çok çeşitlenmiştir. Türk mutfağının geleneksel balık yemekleri olan kızartma, buğulama, ızgara gibi çeşitlerin yanı sıra, batı mutfağından gelme tariflerde turizme hizmet veren işletmelerdeki mönülerde yerini almaktadır. Kitabımızı bu ihtiyaca cevap verecek şekilde hazırlamaya özen gösterdik.Stok Kodu:9789757054038Boyut:22,5x30,5Sayfa Sayısı:223Basım Yeri:İstanbulBaskı:1Basım Tarihi:1998Kapak Türü:Karton kapakKağıt Türü:2. HamurDili:Türkçe
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
- Yeni Gelenler