Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Atatürk'ün Doğu-Güneydoğu Politikası ve GAP (Cep Boy) %10 indirimli Ra Atatürk'ün Doğu-Güneydoğu Politikası ve GAP (Cep Boy) %10 indirimli Ra Atatürk'ün Doğu-Güneydoğu Politikası ve GAP (Cep Boy) %10 indirimli Ra Atatürk'ün Doğu-Güneydoğu Politikası ve GAP (Cep Boy) %10 indirimli Ra Atatürk'ün Doğu-Güneydoğu Politikası ve GAP (Cep Boy) %10 indirimli Ra

Atatürk'ün Doğu - Güneydoğu Politikası ve GAP (Cep Boy)

Liste Fiyatı : 136,00 TL
9786055638115
288618
Atatürk'ün Doğu - Güneydoğu Politikası ve GAP (Cep Boy)
Atatürk'ün Doğu - Güneydoğu Politikası ve GAP (Cep Boy)
136.00
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki demiryollarının, köprülerin, GAPın Atatürkün eseri olduğunu biliyor muydunuz? Atatürk ölümünden bir yıl önce 1937de Tunceli-Hozat arasında bulunan Singeç köprüsünün açılışını da hasta haliyle yapmıştır.

(Atatürkün Doğu ve Güneydoğu Politikası kitabından-Ramazan Topdemir, öğretim üyesi)

YALÇIN BAYER, HÜRRİYET, 20 Temmuz 2008

Vay Anasını Sayın Seyirciler

Celal Bayar (Bakan olarak) Doğuya, Güneydoğuya gidiyor. Ve 10 Aralık 1936da Şark Raporunu kaleme alıyor. Yüksek Başvekalete diye yazarak Başbakan İsmet İnönüye sunuyor. İnönü de Cumhurbaşkanı Atatürke.

YAVUZ DONAT, SABAH, 6 Haziran 2008

Ramazan Topdemirin kitabı, Güneydoğuya asker-silah veya PKK açısından değil, bölgeye Atatürk döneminden başlanarak yapılan yatırımlar açısından yaklaşıyor. Çok dikkatli ve titiz bir inceleme. Atatürkün Doğu-Güneydoğu Politikası ve GAP adlı kitabı, madalyonun öbür yanını merak edenler okumalı.

MEHMET ALİ BİRAND, POSTA, 22 Kasım 2008

GAPın Yapılmasını Atatürk İstedi

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Topdemir, Atatürkün Doğu Anadoluya yatırımı özendirmek amacıyla 6124 işyeri açtığını, Celal Bayardan da GAPın nüvesini oluşturacak baraj göllerinin kurulmasını istediğini açıkladı.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Topdemir, GAPın uygulanmasını Atatürkün Celal Bayardan istediğini açıkladı.

AHMET BAŞAK, YENİŞAFAK, 18 Haziran 2008
Kapat