Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9786058049253
13662158
Adı Sıfır
Adı Sıfır
130.00

İnsanın kalbine, dünyanın geleceğine dron uçuşu…

Dış dünyadan habersiz yaşayan bir genç. Ekranlardan ve bilgisayarlardan oluşan steril bir dünyada,kimseyle temas etmeden tek başına büyüyen biri. Tek bir canlıya dokunmadan, yağmura, kara maruzkalmadan. Bu sanal hayattan gerçek dünyaya adım attığı o gün, on altı yıldır bildikleri işine yaramazolur...

Çağdaş İtalyan edebiyatının ödüllü yazarlarından Luigi Ballerini, bilimkurguyla distopyayı ustacaharmanlıyor. Teknolojiyle biçimlenen dünyanın geleceğine “dronlar eşliğinde” bakıyor, aile kavramınısorguluyor, okura sarsıcı keşifler sunuyor. Günlük yaşamın her ânını ele geçiren teknolojinin etiksınırlarını ve kullanım amaçlarını sorgulayan roman dünyanın geleceğini düşünenleri, insanın entemel duygularında keşfe çıkarıyor. Edebiyat yayıncılığında 10. yılını kutlayan ON8, ödüllü yenikitabıyla her yaştan okura güncel tartışmalar sunuyor.

2016 Bancarellino Ödülü
En İyi Gençlik Kitabı

Dünyanın, kendisinin Dünya dediğinden çok daha büyük olduğunu, insanların bir aradayaşadığını, birbiriyle konuştuğunu, birbirine dokunduğunu, tartıştığını, âşık olduğunu şimdibenden de duydu. Kimsenin yalnız başına büyümediğini ve her zaman birbirimize ihtiyacımızolduğunu, ama özellikle de kişinin yalnızca bir ses olamayacağını, bir bedeni de olmasıgerektiğini ona anlatmaya çalıştım. Sarılacak, okşayacak, sevecek bir beden. Kavga ettiğin,sonra da barış yaptığın bir beden. Koşan, düşünen, hata yapan, uyuyan, gülen, acı çeken birbeden.

Kapat