Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9789759827205
255639
A. B. Zaferinin Çan Sesi
A. B. Zaferinin Çan Sesi
300.00
KUVA-İ MİLLİYE RUHU ÇAN SESİ ALTINDA UYUMASIN.

Haçlıların ne idüyi belirsiz çocukları, Kılık ve biçim değiştirerek planlı ve programlı şekilde, Türkiye'yi silahsız ele geçirmek için, Misyoner ordusunu şehirlerimize, köylerimize kadar girip ve her türlü propagandalarına izin verilmiştir.

Unutmayın ve unutmayalım ki 1963'te bağımsızlığına kavuşan Kenya'nın ilk Başbakanı Kamau Kenyatta'nın halkının yaşadığı gerçeklerden ders alarak söylediği 'Misyonerler geldiğinde İncil onların, topraklar Afrikalıların elindeydi. Bize gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Neden sonra gözlerimiz açtığımızda, İncil bizim, topraklar onların olmuştu.' Diye söyleminin gerçekleri Kenya da belirtilen boyuttan daha fazladır.

İşte Ceylan derisi koltuklarına oturanlar, AET'nin desteğini alabilmek için 'laik düzende dinde yasaklama olamaz' sözü ile Misyonerlere pirim verilmesi sonucu, ülkemizi telafisi imkansız olayların içine doğru dolu dizgin atmaktadır.

Türklük onur ve gururumuz ile İslamin ulvi değerlerini savunmak için Atatürk'ün söylediği 'Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. 'İşte; bu ahval ve şerait içinde dahi' vazifemiz Kuva-i Milliye ruhuna Haçlıların intikam şarkılarına eşlik eden org ve Çan sesleri altında ağlayarak uyumalarına kesinlikle izin verilmemesidir.

Bu eserin yazarı olan Ağabeyim A. Güngör Üçüncüoğlu kendine ayrılmış yerde, bana bu satırları yazmama izin verdiği ve böyle bir eseri Türk ulusuna kazandırdığı için, kendisine Türklük ve dinsel ulvi değerler adına saygılarımı sunarım.
Kapat