Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Yemek ve Kültür Üç Aylık Dergi Sayı: 60 Yaz 2020 Kolektif

Yemek ve Kültür Üç Aylık Dergi Sayı: 60 Yaz 2020

Liste Fiyatı : 28,00 TL
Taksitli fiyat : 9 x 3,67 TL
3990000050474
13310100
Yemek ve Kültür Üç Aylık Dergi Sayı: 60 Yaz 2020
Yemek ve Kültür Üç Aylık Dergi Sayı: 60 Yaz 2020
Yemek ve Kültür Dergisi Yayınları
28.00
Bu sayıda: Hümanistin midesi - Enis Batur Menekşe kalfanın müdafaanamesi - Hüseyin Rahmi Gürpınar Arşivden Lezzetler / Dondurmamı yiyenler oynuyor çiftetelli - Gökhan Akçura 1526-27 tarihli iki yeni narh listesi ve İstanbul gıda piyasası - Arif Bilgin Şarap İçerken - Wislawa Szymborska Revnakoğlu notlarında tekke mutfağı 1 - Mustafa Koç 1574 Tunus seferinde Sinan Paşa'nın Navarin'de donanmaya verdiği ziyafet - Mustafa Altıntaş Kahvehaneler: Osmanlı döneminde İstanbul'da boş zaman ve sosyalleşme - Cengiz Kırlı Unutulmuş halk yemeklerinden yedi tarif - Musa Dağdeviren Balzac ve İnsanlık Komedyası'nda sofra / Şaraplar, kahve ve likörler - Fernand Lotte Simge aracı olarak yemek - Alp Türkmenoğlu Ankara tarihine damga vurmuş yeme içme mekânları: Karpiç Lokantası - Necati Tonga Büyükada Pastanesi: Lezzetin mayası sevgi - Pelin Özer Lezzetin anısıyla canlanan mutfak - Zeliha Özkan Çimdik - Süleyman Bulut Derleme Sözlüğü/ C- Ç Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Kapat