Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9789757078302
284079
Vekam Kütüphanesi Kataloğu
Vekam Kütüphanesi Kataloğu
200.00
Kuruluşundan bu yana Ankara ve çevresi üzerine odaklanan çok sayıda araştırma ve etkinlik gerçekleştiren VEKAM'da kurulan kütüphane, rahmetli Vehbi Koç'un şahsi kitaplığından doğmuştur.

VEKAM Kütüphanesi farklı sahalardaki kaynaklardan oluşmaktadır. Bu kaynakların büyük çoğunluğunu, başkent ve ilçeleri hakkında tarihsel, kültürel ve ticari konularda yoğunlaşan nadir eserler ve güncel yayınlar teşkil etmektedir. Türk araştırmacıların yanı sıra uluslar arası araştırmacıların da kullanabileceği bir ihtisas kütüphanesine dönüşmesi hedeflenen bu özel kütüphane, bağış ve satın alma yolu ile büyümekte, koleksiyonuna her geçen gün yeni kaynaklar eklenmektedir.

Burada sunduğumuz VEKAM Kütüphanesi Kataloğu, yukarıda sözü edilen konulara ek olarak daha birçok konudaki eserin yer aldığı bu özel koleksiyona erişimin kolay ve hızlı bir şekilde sağlanabilmesi amacıyla sistematik şekilde hazırlanmıştır. Bugün 4000'i aşkın kaynakla mütevazı sayılabilecek, ancak her geçen gün gelişen kütüphanenin önümüzdeki yıllarda Ankara'nın farklılığının eşsiz yönleriyle tanınmasına önemli katkılarda bulunması amaçlanmaktadır...
Zeynep Önen
VEKAM Müdürü
(Tanıtım Yazısından)
Kapat