Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Uzun Yaşam İçin Fonksiyonel Bitki Bazlı Beslenme : Kalorileri Değil Re

Uzun Yaşam İçin Fonksiyonel Bitki Bazlı Beslenme - Kalorileri Değil Renkleri Say

Liste Fiyatı : 375,00 TL
9786254334894
13512911
Uzun Yaşam İçin Fonksiyonel Bitki Bazlı Beslenme - Kalorileri Değil Renkleri Say
Uzun Yaşam İçin Fonksiyonel Bitki Bazlı Beslenme - Kalorileri Değil Renkleri Say
375.00
Yeni bilimsel çalışmalar diyabete ve kalp krizine neden olan etmenlerin genetik faktörlerden çok, yaşam tarzına bağlı olduğunu gösteriyor. Binlerce kişiyle yapılan bilimsel çalışmalar; kronik hastalıkları sadece ilaçlar ile iyileştirmek yerine katılımcılara sağlıklı bir yaşam modeli öğretildiğinde tip 2 diyabetin, yüksek tansiyonun ve yüksek kolesterolün, bypass ameliyatı gerektiren kalp damar hastalıklarının iyileşebildiğini ve hatta kanser hücrelerinin metastaz yapmalarının önlenebileceğini göstermiştir. Ailenizde tip 2 diyabeti olan biri varsa bu hastalığın gelecekte sizde ortaya çıkma riskini, kalıtımdan ziyade epigenetik faktörler yani aileniz ile benzer olan beslenme ve diğer yaşam tarzı alışkanlıklarınız belirleyecektir. Genlerimiz sadece silahı doldururken yaşam tarzımız yani beslenme şeklimiz, uyku kalitemiz, fiziksel aktivite durumumuz ve stresle baş edebilme yeteneğimiz hastalıkların ortaya çıkıp çıkmayacağını belirleyen ve asıl tetiği çekecek olan faktörlerdir.
Her geçen gün yeni bir çalışma ile hayvansal kaynaklı proteinlerin, tip 2 diyabete ve kansere neden olduğu ispatlandıkça Avrupa Birliği ülkeleri bitki bazlı beslenmeyi hastalıkları önleme ve tedavi etme protokollerine eklemektedir.
Bu kitapta; tip 2 diyabetin, meme ve prostat kanseri gibi hormon kaynaklı kanserlerin, yüksek kolesterolün, yüksek tansiyonun, kalp damar ve otoimmün hastalıkların, bütüncül bitki bazlı beslenme ile nasıl önlenebildiği ve iyileştirilebildiği 500'e yakın bilimsel çalışma ile özetlenmiştir. Bilimsel gerçeklere dayalı kanıtlar ile diyabeti iyileştiren beslenme protokolünden ve mavi bölgelerde yaşayan dünyanın en uzun ömürlü insanlarının da uyguladığı beslenme şeklinden bahsedilmektedir.
Aynı zamanda kitap, yazarın kendi prediyabetini, önerilen beslenme şekli ile nasıl tersine çevirdiğine dair tecrübeleri de içermektedir.
İlave olarak kitapta, bütüncül bitki bazlı fonksiyonel glütensiz tarifler, ev yapımı doğal cilt bakımı tarifleri, inflamasyon karşıtı eliminasyon diyeti, histamin toleransızlığı, östrojen dominansi ve uyku, egzersiz, beden zihin tıbbı gibi yaşam tarzı ile ilgili bilgiler de yer almaktadır.
Kısacası, bu kitap uzun ve sağlıklı bir ömre giden yolun haritası için gerekli tüm ipuçlarını içermektedir.
Kapat