Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Turizm İşletmelerinde Finansal Tablolar Analizi Önder Met

Turizm İşletmelerinde Finansal Tablolar Analizi

Liste Fiyatı : 108,00 TL
9786253973933
13669372
Turizm İşletmelerinde Finansal Tablolar Analizi
Turizm İşletmelerinde Finansal Tablolar Analizi
108.00
Turizm Fakültelerinde ve Turizm Yüksekokullarında Finansal Tablolar Analizi dersi okutulmaktadır veya okutulmalıdır. Turizm işletmelerinde üst düzey yönetici veya girişimci olabilmek ve etkin kararlar verebilmek için aday öğrencilerin, finansal tabloları ve yönetim raporlarını tanıması, analiz tekniklerini bilmesi ve onları yorumlama becerisine sahip olması kaçınılmazdır. Çünkü finansal tablolar ve yönetim raporları turizm işletmelerine ilişkin yaşamsal verileri içermektedir.
Yüksek rekabet ve hızlı değişim ortamında turizm işletmelerinde risklerin yönetimi ve kârlılığın korunmasında faaliyet kontrolü ve finansal analiz çok önemli bir yere sahiptir. Ne yazık ki ülkemizde bu konuyu ele alan kapsamlı bir eser mevcut değildir.
Bu kitabın yazılma amacı, turizm işletmelerinin finansal analiz ve kontrolüne yardımcı olmak üzere finansal analiz kavramlarını ve tekniklerini konu alan pratik bir eser sunmaktır. Kitaptan hem sektör profesyonelleri hem de turizm, otelcilik, gastronomi ve ağırlama eğitimi alan öğrenciler yararlanabilirler.



Kapat