Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Turizm Ağırlama İşletmeleri İçin Finansal Yönetim Önder Met

Turizm/Ağırlama İşletmeleri İçin Finansal Yönetim

Liste Fiyatı : 189,00 TL
9786254023187
13309870
Turizm/Ağırlama İşletmeleri İçin Finansal Yönetim
Turizm/Ağırlama İşletmeleri İçin Finansal Yönetim
189.00
Bu kitabı yazmaya sevk eden en önemli faktör, ülkemizde, turizm fakülte ve yüksekokullarında turizm işletmelerine uygun bir finans kitabının olmamasıdır. Bu nedenle bu kitabı yazma amacı, turizm işletmelerinde başarılı bir yönetici ve girişimci olmak için gerekli olan finansal yönetim kavram ve araçlarını anlaşılır bir şekilde açıklayan pratik bir kitap sunmaktır.
Kitabın kapsamının belirlenmesinde turizm işletmeleri yöneticilerinin finans bilgisi ihtiyacı göz önünde tutulmuştur. Uygulamada yöneticilerin karşılaşmadığı konular kapsam dışı tutulurken, turizm işletmelerine özel finans konularına yer verilmiştir. Mümkün olduğu kadar teknik dilden ve sayısal içerikten uzak bir tarzla, öğrencilerin konuları kolayca anlayabileceği şekilde kaleme alınan kitapta, konuların anlaşılması bol alıştırma örnekleri ile desteklenmiştir.
Birincil hedef kitlesi turizm fakültelerinde ve yüksekokullarında eğitim alan ön lisans ve lisans öğrencileri olan kitap, lisansüstü programlarında eğitim alan öğrenciler tarafından da yardımcı bir kaynak olarak kullanılabilir. Kitap aynı zamanda hâlen sektörde çalışmakta olan ve kariyer basamaklarında yükselmek isteyen bireylere de hitap etmektedir.
Kapat