Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Rumi'nin İzinde Kalbin Asıl Arzusunu Bulmaya Dair Bir Masal Roger Hous Rumi'nin İzinde Kalbin Asıl Arzusunu Bulmaya Dair Bir Masal Roger Hous Rumi'nin İzinde Kalbin Asıl Arzusunu Bulmaya Dair Bir Masal Roger Hous Rumi'nin İzinde Kalbin Asıl Arzusunu Bulmaya Dair Bir Masal Roger Hous

Rumi'nin İzinde Kalbin Asıl Arzusunu Bulmaya Dair Bir Masal

Liste Fiyatı : 300,00 TL
9789758297276
217826
Rumi'nin İzinde Kalbin Asıl Arzusunu Bulmaya Dair Bir Masal
Rumi'nin İzinde Kalbin Asıl Arzusunu Bulmaya Dair Bir Masal
300.00
Floransa'da yaşayan genç ressam Georgio'ya bir gün filozof dostu Andre bir şiir okur. Mısralardaki büyülü ifadeler güzellik, sanat ve düşünce aşığı Georgio'nun kalbine işler.

Şiiri Mevlana Celaleddin Rumi'nin yazdığını öğrenen Georgio, Rumi'nin yaşadığı ve şiirlerini okuduğu yerleri görmek için dayanılmaz bir arzu duyar. Bu arzu onun hayatında serüvenle dolu bir yolculuğun başlangıcı olur.

Andre'nin Peder Dimitri'ye ve Mevlevi Hasan Şuşud'a yazdığı iki mektup Georgio'nun yolculuğunun güzergahını belirler. Floransa'nın San Marco Müzesi'nde başlayıp Yunanistan'ın Kutsal Athos Dağı manastırlarına, Delf Tapınağına, oradan da Edirne, İstanbul ve Konya'nın düşsel ortamlarına uzanan bu yolculuk sırasında, genç adam dinsel önyargılarını altüst eden Hıristiyan ve İslam mistikleriyle tanışır. Anlamlandıramadığı garip olaylar hatta mucizeler yaşar. Bu yolculuğun nihai anahtarı ise ona gizli işaretlerle seslenen Karanlığın Kutsal Annesindedir.

Rumi'nin izinde, kalbin gerçek arzusunu bulmak, yaşamın ve aşkın sırlarını öğrenmek, güneşin altındaki her şeyi kapsayan bir aşkı tanımak isteyneler için masalsı, benzersiz ve kalıcı bir rehber kitaptır.
(Arka Kapak)
Kapat