Profesyonel Aşçılık
Liste Fiyatı :
185,00 TL
İndirimli Fiyat :
162,00 TL
Kazancınız :
23,00 TL
Taksitli fiyat :
9 x 21,24 TL
9786059746939
13294664

Profesyonel Aşçılık
Nobel Yaşam
162.00
Modern yemek servisi hızla gelişiyor ve şefler için “Profesyonel Aşçılık” kitabı da gelişmeye devam ediyor. Temel beceriler üzerine içeriklere ek olarak güvenilir ve tamamen test edilmiş reçeteler bu kitabı tüm ciddi öğrenciler ve profesyoneller için olmazsa olmaz bir kaynak hâline getirmektedir. Aynı zamanda Sekizinci Basım, mutfak uygulamaları ve tekniklerindeki en son uygulamaları yansıtan önemli, yeni ve gözden geçirilmiş materyaller içermektedir: Kitap, etler, kümes hayvanları ve balıklar için temel pişirme yöntemlerini yeni bir bölümde birleştirerek, bu ürünler için belirli teknik ve prosedürlere odaklanan kısımlardaki bilgileri güçlendiriyor. Yiyecek sunumu ve tabak hazırlama hakkında güncellenmiş ve yeni resimlerin eklendiği bir bölüm, her tür yemek hizmeti operasyonuna uygun modern sunumlar tasarlanması için araçlar sunuyor. Giderek daha popüler olan popüler sous-vide pişirme tekniği, yeni “trend” reçeteleri ile daha fazla pekiştiriliyor. Moleküler gastronomi hareketi, bu teknikleri kullanarak genişletilmiş bir reçete koleksiyonu ile, daha fazla ilgi ve yeni keşiflerle büyüyor.
- Açıklama
- Modern yemek servisi hızla gelişiyor ve şefler için “Profesyonel Aşçılık” kitabı da gelişmeye devam ediyor. Temel beceriler üzerine içeriklere ek olarak güvenilir ve tamamen test edilmiş reçeteler bu kitabı tüm ciddi öğrenciler ve profesyoneller için olmazsa olmaz bir kaynak hâline getirmektedir. Aynı zamanda Sekizinci Basım, mutfak uygulamaları ve tekniklerindeki en son uygulamaları yansıtan önemli, yeni ve gözden geçirilmiş materyaller içermektedir: Kitap, etler, kümes hayvanları ve balıklar için temel pişirme yöntemlerini yeni bir bölümde birleştirerek, bu ürünler için belirli teknik ve prosedürlere odaklanan kısımlardaki bilgileri güçlendiriyor. Yiyecek sunumu ve tabak hazırlama hakkında güncellenmiş ve yeni resimlerin eklendiği bir bölüm, her tür yemek hizmeti operasyonuna uygun modern sunumlar tasarlanması için araçlar sunuyor. Giderek daha popüler olan popüler sous-vide pişirme tekniği, yeni “trend” reçeteleri ile daha fazla pekiştiriliyor. Moleküler gastronomi hareketi, bu teknikleri kullanarak genişletilmiş bir reçete koleksiyonu ile, daha fazla ilgi ve yeni keşiflerle büyüyor.Stok Kodu:9786059746939Boyut:21,00x27,00 cmSayfa Sayısı:1040Basım Yeri:AnkaraBaskı:1Basım Tarihi:Aralık 2019Çeviren:Aslı Albayrak,Atilla Akbaba,Aydan Bekar,Betül ÖztüKapak Türü:Karton kapakKağıt Türü:KuşeDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Taksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim162,00162,00284,24168,48357,24171,72443,74174,96535,64178,20630,24181,44726,38184,68823,49187,92921,24191,16Cardfinans KartlarıTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim162,00162,00284,24168,48357,24171,72443,74174,96535,64178,20630,24181,44726,38184,68823,49187,92921,24191,16Taksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim162,00162,00284,24168,48357,24171,72443,74174,96535,64178,20630,24181,44726,38184,68823,49187,92921,24191,16Taksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim162,00162,00284,24168,48357,24171,72443,74174,96535,64178,20630,24181,44726,38184,68823,49187,92921,24191,16Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim162,00162,00284,24168,48357,24171,72443,74174,96535,64178,20630,24181,44726,38184,68823,49187,92921,24191,16Taksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim162,00162,00284,24168,48357,24171,72443,74174,96535,64178,20630,24181,44726,38184,68823,49187,92921,24191,16Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim162,00162,00284,24168,48357,24171,72443,74174,96535,64178,20630,24181,44726,38184,68823,49187,92921,24191,16
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
- Yeni Gelenler