Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Ömrüne Denktir Kelebeğin Sonsuz Sayılan Yaşamları "Görüntülerin Görünm Ömrüne Denktir Kelebeğin Sonsuz Sayılan Yaşamları "Görüntülerin Görünm Ömrüne Denktir Kelebeğin Sonsuz Sayılan Yaşamları "Görüntülerin Görünm Ömrüne Denktir Kelebeğin Sonsuz Sayılan Yaşamları "Görüntülerin Görünm Ömrüne Denktir Kelebeğin Sonsuz Sayılan Yaşamları "Görüntülerin Görünm Ömrüne Denktir Kelebeğin Sonsuz Sayılan Yaşamları "Görüntülerin Görünm

Ömrüne Denktir Kelebeğin Sonsuz Sanılan Yaşamlar

Liste Fiyatı : 240,00 TL
9789754948868
788831
Ömrüne Denktir Kelebeğin Sonsuz Sanılan Yaşamlar
Ömrüne Denktir Kelebeğin Sonsuz Sanılan Yaşamlar
240.00
"Ömrüne Denktir Kelebeğin Sonsuz Sanılan Yaşamlar", çoklu standardın, açıkçası kuralsızlığın egemen olduğu varsayılan bir toplumdaki birey davranışlarından, ilişkilerinden kesitler vermektedir. Kuralsızlığı ilke edinmiş yönetim anlayışına dayalı, çeşitli güçlerin tahterevallisinde sallandığı varsayılan bir medyanın yönlendirme bombardımanı altındaki kitlelerin, o medyadan kendisine sunulanları görünmeyen olası yüzüyle tanışmasına aracılık etmektedir.

Bir an için medyasının olağanüstü çekim ve etki gücüyle yaşam biçimi oluşturulmaya çalışılan bir toplumun bireyi olduğunuzu ddüşünün. Günün birinde size sunulan sanal mutlulukların ardında yaşanan gerçeklerle, duraksız pompalanan özendirici, yapay görselliklerin örtüşmediğini öğrenirseniz tepkiniz ne olurdu? Bu kitap, sanal bir kurgulama örgüsüyle işte bu konuyu irdelemektedir. Erkleri arasındaki ilişkilerin bile çok özel değer yargılarıyla düzenlediği varsayılan bir toplumda nelerin olup bitebileceğine okurun dikkati çekilerek, kendi kendini sorgulaması amaçlanmaktadır.
(Arka Kapak)
Kapat