Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Öğretim Süreci : Etkinlik ve Materyaller Ali Rıza Seydi

Öğretim Süreci - Etkinlik ve Materyaller

Liste Fiyatı : 351,00 TL
9786254334764
13512271
Öğretim Süreci - Etkinlik ve Materyaller
Öğretim Süreci - Etkinlik ve Materyaller
351.00
Kitabımız; felsefe, kuram, model, yaklaşım, strateji, etkinlik ve materyallerden oluşan -öğrenme ve öğretimin ana bileşenlerini açıklayan- üç kitap serisinin sonuncusudur. Öğretim sisteminin diğer bileşenleri, öğretim sürecine ve bu süreçteki etkinlik ve materyallerin daha etkili bir biçimde kullanılmasına hizmet etmektedir.
Kitabımızda, okuyucuları öğretimsel etkinlik ve materyallere dair yeterli bilgi ve becerilere sahip kılmaya öncelik verdik. Bunu yaparken etkinlik ve materyallerin, ders içeriklerinin öğretimi yanında okul dışında yaşamı kolaylaştırma potansiyelini ön plana çıkardık.
Öğrencilerin, yaşamın hemen her anında bilgisayar ve akıllı telefon gibi dijital materyallerle çevrili olduğu gerçeğini kitabımızda göz önünde bulundurduk. Bu doğrultuda her etkinlik ve materyalin dijital ve çevrim içi ortamlarda kullanımıyla ilgili açıklamalara özen gösterdik. Ayrıca günümüzde ön plana çıkan öğretimsel etkinlik ve materyallere ve özellikle dijital materyallere dair konulara geniş yer verdik.

Seride Yer Alan Kitaplar:
I. ÖĞRETİMİN TEMELLERİ Felsefe, Kuram ve Modeller
II. ÖĞRETİM İÇİN YENİ ALTERNATİFLER Bütüncül Yaklaşım ve Sacayağı Stratejisi
III. ÖĞRETİM SÜRECİ Etkinlik ve Materyaller
Kapat