Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Nobel Ödülleri ve Nobel'in Altmış Yüzü : Fen Bilimlerine Katkısı M. Ba

Nobel Ödülleri ve Nobel'in Altmış Yüzü - Fen Bilimlerine Katkısı

Liste Fiyatı : 203,00 TL
9786254063138
13316436
Nobel Ödülleri ve Nobel'in Altmış Yüzü - Fen Bilimlerine Katkısı
Nobel Ödülleri ve Nobel'in Altmış Yüzü - Fen Bilimlerine Katkısı
203.00
Modern bilim ve teknolojinin gelişimine önemli katkılar sağlayan Nobel Ödülleri ve bilhassa 20. yüzyılın ikinci yarısında bilim ve teknolojide gerçekleştirilen büyük atılımların öncüleri pek çoğumuz için bilinmezdir. Bilim ve teknoloji tarihinin şekillenmesini sağlayan, Nobel Ödülü kazanmış bu kişilerin fen bilimlerine yaptığı katkıların bilinmesi önemlidir.
Bu kitap, Alfred Nobel ve Nobel Ödüllerinin ortaya çıkışını tarihsel süreçleriyle ve bilim tarihini öne çıkaran bir araştırma yaklaşımıyla hazırlanmıştır. Nobel Ödülleri, modern insanın bilimsel ilerleme ve bilimsel gelişim sürecini yansıtan bir filmdir. Bu filmde rol alan, 1960'dan bugüne Nobel Ödülü kazanmış altmış bilim insanının fen bilimleri ile bilim tarihine yaptığı katkılar bilime ilgi duyan herkese hitap eden bir dilde tanıtılmaktadır. Kitapta tanıtılan altmış bilim insanı bir anlamda Nobel Ödülü'nün son altmış yılını temsil eden yüzlerdir.
Kitabın bir baş ucu kaynağı olarak fen bilimleri öğretmenlerine yol göstermesi, bilim ve teknolojiye meraklı okuyuculara keşfetme fırsatı sunması beklenmektedir.
Kapat