Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Nicolas Andriomenos Photographe Adem Köşlü Nicolas Andriomenos Photographe Adem Köşlü Nicolas Andriomenos Photographe Adem Köşlü Nicolas Andriomenos Photographe Adem Köşlü Nicolas Andriomenos Photographe Adem Köşlü Nicolas Andriomenos Photographe Adem Köşlü

Nicolas Andriomenos Photographe[Tek Dağıtım]

Liste Fiyatı : 1.000,00 TL
9786058929463
13251250
Nicolas Andriomenos Photographe
Nicolas Andriomenos Photographe [Tek Dağıtım]
1000.00

Osmanlı fotoğraf tarihinin muazzam bir geçmişi olduğuna inanıyoruz. Fotoğraf tarihimize ve fotoğrafçılarımıza sahip çıkan değerli araştırmacılar, Abdullah Biraderler, Sebah ve Joaillier, Vasilaki Kargopulo ve Bahaettin Rahmi Ediz ile ilgili mühim eserler ortaya koydular. Biz de aynı motivasyonla fotoğrafçı Nicolas Andriomenos hakkında bir kitap yazarak, ülkemizdeki bilgi dağarcığına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz.

Kitabımızın içeriğinde fotoğrafhaneler bölümünü ilk sıraya aldık. İkinci ana bölümde tematik anlatımı tercih ettik. Okurken heyecan, bazen hayranlık ve bazen şaşkınlık duyabilirsiniz. Mustafa Kemal Atatürk'ün bir fotoğrafının Nicolas Andriomenos tarafından çekilmiş olduğunu görmek bizi de heyecanlandırdı ve bir o kadar da şaşırttı. Ayni şekilde Nicolas Andriomenos'un bir tıp fotoğrafçısı olduğunu, mahkûm fotoğrafları çektiğini görmek de heyecanlandırdı. Tabii bir başka şaşırdığımız konu da şehrimizin iki güzide spor kulübünün, Galatasaray ve Fenerbahçenin ilk yıllarına ait grup fotoğraflarının Nicolas Andriomenos tarafından çekildiğini görmek oldu. Bu bölümde erkek, kadın, çocuk, asker fotoğraflarının en seçkin ve güzel fotoğraflarını göreceğiz. Tüm bunlar Nicolas Andriomenos'un geçmişte ne geniş bir fotoğraf yelpazesine sahip olduğunu anlatacağı gibi haklı şöhretinin nereden kaynaklandığını daha iyi anlamamızı sağlayacaktır.

Kapat