Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9789757115762
177597
Kalem artığı öyküler
Kalem artığı öyküler
193.20
Ankara 4'üncü Sulh Ceza Mahkemesi'nin 1999/592 sayılı kararı gereğince toplatılan yazar Tekin'in ilk kitabı "Bir Gizli Servis Mensubunun Anıları - Çuvaldız -1/Meslekte İlk Yıllar'la ilgili basına yansıyanlardan birkaç örnek...

"Yurtdışına gidiş dönüşte bir solukta okuduğum bir kitap... Müthiş bir mizah diliyle kaleme alınmış. Okudukça, sır perdesi ardından geliştiği sanılan olayların, çok sıradan oluştuğunu fark ediyorsunuz..."
(İsmet Solak - Hürriyet)

"Tekin'in kitabı, alışılmış ajan kitaplarından değil, MİT'in gizli bilgilerini, orada yapılan çalışmaları anlatmak yerine, işin mizahi yanını öne alan güleryüzlü bir kitap. İstihbarat elemanlarının da insan olduğunun altını çizen, gülümsetirken düşündürmeyi hedef alan bir kitap..."
(Faruk Bildirici - Hürriyet)

"Yazar Tekin, ciddi müessesenin başından geçen ciddi olaylarını mizahi şekilde kaleme almış... Oldukça ilginç bölümleri var... Güzel bir ciddi mizah örneği..."
(Şule Türker - Sabah)

(Perdenin arkasından süzülen hikayeler... En azından 70'li yıllardan beri tartışılan ve görevi gereği perde arkasında kalması gereken MİT mensuplarından biri, bu defa bütün insani duygularıyla kamuoyunun karşısına çıkıyor..."
(Sezai Bayar - Tempo)

"Yılmaz Tekin, 'Sır perdesi aralanmamış' olayları işlemek yerine, karşılaştığı ilginçlikleri mizahi bir dille anlatmayı tercih etmiş... Serinin diğer kitaplarını merakla bekliyoruz..."
(Murat Yalnız - Nokta)

"Okunmasını kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir kitap..."
(Metin Uca - Kanal 6)
(Arka Kapak)
Kapat