Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
9786053843566
309378
İyileşmenin Dili
İyileşmenin Dili
320.00
Bilinçli olarak istediğimiz hayatı nasıl yaratabiliriz?
Duygularımız ve düşünce sistemimiz, sağlığımızla ilgili nasıl bir rol oynuyor?
Düşünce sistemimizin kaynağı nedir; daha anlamlı, bizi tatmin eden bir yaşam ve iyileşme için bu kaynakları nasıl kullanabiliriz?

Devrim yaratan bilimsel araştırmalar, duygularımızın ve düşüncelerimizin sağlığımıza ve hayatlarımızın akışına etki edebildiklerini kanıtlıyor. Peki, olumlu bir tavır, daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam için ihtiyacımız olan tek şeyse, niye daha çok insan daha kısa zamanda bunu başaramıyor? Cevaplar DNAmızın derinliklerinde yatıyor. Gözlerimizin rengi ve burnumuzun şekliyle birlikte, duygusal kalıpları ve atalarımızın düşüncelerini de kalıtım yoluyla alırız. Ve bu derinlere gömülü kalıplar, başta sağlığımız olmak üzere hayatımızı bizim farkında bile olmadığımız yollardan etkiler.

Bu kitap, DNAnızda şifrelenmiş sizi sınırlayan fikirlerinizi kolay bir şekilde bırakmanıza yardımcı olacak enerjisel, duygusal ve titreşimsel boyutta kendi kendimizi iyileştirme tekniklerini anlatıyor. Bu süreçler binlerce insanın çeşitli sorunlardan, duygusal stresten ve sorunlu ilişkilerden tutun, alerjilerden ve hayatı tehdit eden hastalıklardan kurtulmasına yardımcı oluyor.

Kendinizi nasıl iyileştireceğinizi, soyunuzdan gelen olumsuz programları nasıl çabucak etkisiz hâle getireceğinizi ve amaçladığınız sağlığa ulaşmanızı sağlayacak olumlu düşünce kalıplarını nasıl etkinleştireceğinizi öğrenmek istiyorsanız, İyileşmenin Dili başucu kitaplarınızdan biri olacaktır.

İyileşme, sadece fiziksel, duygusal ve ruhsal dengesizlikleri düzeltmekten ibaret değildir.
İyileşme, hayat yolculuğunuzu anlayıp bu yolculuğa devam etme kabiliyetini kazanmaktır.
Kapat