Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
İnternet Çağında Büyük Patron Ol Andrew R. McCloskey İnternet Çağında Büyük Patron Ol Andrew R. McCloskey İnternet Çağında Büyük Patron Ol Andrew R. McCloskey İnternet Çağında Büyük Patron Ol Andrew R. McCloskey İnternet Çağında Büyük Patron Ol Andrew R. McCloskey

İnternet Çağında Büyük Patron Ol

Liste Fiyatı : 192,00 TL
9786055698102
277522
İnternet Çağında Büyük Patron Ol
İnternet Çağında Büyük Patron Ol
192.00
Günümüzde çok iyi performans gösteren bir ekibi kurmak, büyütmek ve sürdürmek, rekabette muazzam bir avantaj sağlar. Yüksek moral, verimlilik ve yenilikçi düşünceler, firmaların ve çalışanların uzun vadede başarıyı yakalamalarına yol açar. İnternet Çağında Büyük Patron Ol bunları nasıl elde edebileceğinizi, iş ortamının detaylarını ele alarak ve gerçek hayattan örneklerle gösteriyor.

Bu kitap, günümüzdeki zorlu iş ortamında tüm yöneticilere mükemmel bir bilgi kaynağıdır. Yazarın şevki, tecrübesi ve tarzı olağanüstü bir kombinasyon yaratıyor. Çalışanlarının bu kitaptaki teknikleri ne kadar çok sevdiğini ve onları nasıl motive ettiğini kendi gözlerimle gördüm. İnternet Çağında Büyük Patron Ol gerçeğe dayalı ve mükemmel bir kitap.
John Madigan, Başkan, Agate Technologies Inc.

Yüksek oranda yetişmiş eleman kaybı ve iflas. Günümüzde çoğu kişi bunları bir beklenti haline getirmiştir. Bu kitap; çalışanlarınızın sürekliliklerini ve gelişimlerini motive edecek yeni kültürler yaratmanın yollarını anlatarak, bu beklentileri yok ediyor.
Greg Smith-Firma Sahibi
Kapat