Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
İnsanların Aklına Girme Sanatı Richard Shell İnsanların Aklına Girme Sanatı Richard Shell

İnsanların Aklına Girme Sanatı

Liste Fiyatı : 272,00 TL
9789944983631
13044129
İnsanların Aklına Girme Sanatı
İnsanların Aklına Girme Sanatı
272.00
G. Richard Shell ve Mario Moussa bu kitapta gizemli sezgi sanatını net sistematik bir bilime dönüştürerek olağanüstü bir iş başarmışlar. Woo diye adlandırdıkları şey kısa sürede bir fenomene dönüşebilir. Gerçekten muhteşem!

Robert B. Cialdini, İknanın Psikolojisi adlı kitabın yazarı

Napolyon, Tulon Kuşatmasında genç bir subayken tehlikelere oldukça açık bir alanda bir topçu bölüğü kurdu. Üstleri onun hiçbir askeri burada tutamayacağını düşünüyordu. Ne var ki Napolyon büyük bir plakart üzerine şu sözcükleri yazarak onu kanoların yanına koydu: Korkusuz Erkekler Ordusu. Görev yerinde artık gece ve gündüz asker duruyordu.

İşte size Woo: Herhangi bir baskı yoluna gitmeden ilişkiyi temel alan duygusal zekayla ikna yöntemini kullanarak insanların aklına ve kalbine girme sanatı. Sosyal ortamlarda ve iş çevrenizde başarıya ulaşmanın sırrı bu kitapta.

Bu kitap başarılı insanların hedeflerine ulaşmada Woo tekniğini nasıl kullandığını gösteriyor. Woo zekanız bu becerileri öğrenmenize ve onları doğru zamanda doğru kişilere karşı kullanmanıza bağlıdır.

İçedönük ya da dışadönük, rekabetçi ya da uzlaşımcı, entelektüel ya da pratik olun Woonun hayatın her alanında ikna becerilerinizi artırdığını keşfedeceksiniz. Düşmanlarınızı yenmek için Sun Tzunun Savaş Sanatını okumanız gerekebilir, ancak onları kazanmak istiyorsanız Woo kitabını okumalısınız.
Kapat