Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
İdealler Gerçekleşirken Suna Kıraç'ın İzinde 10 Yılın Öyküsü Rıdvan Ak

İdealler Gerçekleşirken Suna Kıraç'ın İzinde 10 Yılın Öyküsü

Liste Fiyatı : 160,00 TL
9786054642663
13218064
İdealler Gerçekleşirken Suna Kıraç'ın İzinde 10 Yılın Öyküsü
İdealler Gerçekleşirken Suna Kıraç'ın İzinde 10 Yılın Öyküsü
160.00

Suna Kıraç'ın ‘‘ömründen uzun idealleri” var. O, hedeflerinin, hayallerinin ve umut dolu yarınların peşinden koşuyor. Ayak seslerini, coşkulu haykırışlarını, kahkahalarını ve dans edişini siz de görebiliyor musunuz?
Ona katılır mısınız?”'
Acaba o “coşkulu haykırışları” ve “kahkaha”larım kim duydu? “Dans edişini” kim gördü? Ve kimler katıldı? 10 yıl önceki o soru, acaba ne kadar yanıtlandı? Suna Kıraç'ın yaşam öyküsünü anlatan Ömrümden Uzun İdeallerim Var kitabının bitiş cümlesiydi. Hayallerinin, hedeflerinin ve yarınlara olan umutlarının sadasım acaba kimler duymuş, kimler görmüş ve kimler katılmıştı?
Kitabın yayımlanmasının üzerinden 10 yıl geçti. Suna Kıraç geçen bu 10 yıl içinde koşusuna devam etti. Suya atılan taş gibi giderek büyüyen dalgalar ülkenin dört bir yanına yayıldı. O koşuya katılan, bayrağı devralanların sayısı binlerden yüzbinlere ve milyonlara ulaştı. Bugün Suna ve İnan Kıraç'ın adı, katkısı, desteği ve imzası olan projeler “ömrü aşan” bir ideale dönüştü.
Bir “devam” kitabı ile karşınızdayız.
Zira idealler artık “paylaşılan”, geliştirilen ve nihayet büyüyen bir gerçekliğe dönüştü. Kültürden sanata, bilimden akademyaya, araştırmadan tarihe, müzecilikten vakfa kadar uzanan çok geniş bir yelpazede Suna ve İnan Kıraç'ın hayalleri gerçek oldu.
Son 10 yılın öyküsünde, Suna Kıraç'ın sağlık koşulları bu sürece aktif katılımını olanaksız kıldı. Ancak çizdiği yolu izleyen, varmak istediği menzili hedefleyen ve bu uğurda zamanını, parasını ve emeğini vakfeden yol arkadaşları vardı. Bu kitap aslında gerçekleşen ideallerin kahramanlarının hikâyesini anlatıyor.

Kapat