Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Heretik / Kutsal Kase'nin Peşinde 3. Kitap (Cep Boy) Bernard Cornwell Heretik / Kutsal Kase'nin Peşinde 3. Kitap (Cep Boy) Bernard Cornwell

Heretik / Kutsal Kase'nin Peşinde 3. Kitap (Cep Boy)

Liste Fiyatı : 92,80 TL
9786054188062
274087
Heretik / Kutsal Kase'nin Peşinde 3. Kitap (Cep Boy)
Heretik / Kutsal Kase'nin Peşinde 3. Kitap (Cep Boy)
92.80
"Muhtemelen tarihi macera romanlarının yaşayan en büyük yazarı."
-Washington Post-

"Sürükleyici... Şimdiye kadar serinin en iyi kitabı. Cornwell tarihi macera romanları konusunda kesinlikle bir üstat."
-Publishers Weekly-

İngilizler Calais'i ele geçirdiklerinde, Fransa ile savaş bir ateşkesle askıya alınır. Ama Hooktonlu Thomas hâlâ Kutsal Kâse'nin izini sürmek ve en ölümcül düşmanıyla yüzleşmek zorundadır: Kuzeni Guy Vexille! Thomas ve adamları, kâfirlik suçlamasıyla yakılmak üzere olan bir kızı kurtardıklarında, kilise tarafından saldırıya uğrarlar, aforoz edilirler ve Thomas âşık olduğu kadını herkese karşı korumak uğruna arkadaşlarından ayrılarak kaçak bir yaşam sürmeye başlar.

Thomas, Kutsal Kâse'nin hâlâ bulunabileceğine inandığı Astarac Vadisi'ne gider ama aynı hazinenin peşinde Thomas'tan başkaları da vardır. Ödül savaşta zaferi garantileyecektir ve saklambaç oyunu son derece ölümcüldür.
Thomas nihayet düşmanıyla yüzleşmeyi başardığında, kaderi beklenmedik bir şekilde değişir. Şatolar, manastırlar, üzüm bağları ve köylerle dolu bir bölge, ölüm krallığı haline gelir ve Tanrı'nın merhametinin simgesi olan Kutsal Kâse'ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır.
(Tanıtım Bülteninden)
Kapat