Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Français - Turc / Turc - Français Dictionnaire Fransızca - Türkçe / Tü

Français - Turc : Turc - Français Dictionnaire Fransızca - Türkçe : Türkçe - Fransızca Sözlük

Liste Fiyatı : 192,00 TL
9751008654
196149
Français - Turc : Turc - Français Dictionnaire Fransızca - Türkçe : Türkçe - Fransızca Sözlük
Français - Turc : Turc - Français Dictionnaire Fransızca - Türkçe : Türkçe - Fransızca Sözlük
192.00
Dr. Baha Öngel'in hazırladığı bu sözlük, Fransızca eğitim görenlerin yanı sıra, çeviri alanında çalışanların da kolaylıkla yararlanabileceği biçimde hazırlandı.45000 kelimelik bu, Fransızca-Türkçe, Türkçe-Fransızca sözlükte yaşamda sık kullanılan cümle kalıpları da yer alıyor.380 sayfalık Fransızca Türkçe sözlüğü,300 sayfalık Türkçe Fransızca sözlük izliyor. Günlük konuşmadan kısa deyişler ve alfabelerin yanı sıra kısaltmalar ve sayıların içinde bulunduğu faydalı bilgiler de sözlükte yerini alıyor.

Le dictionnaire de Dr. Baha Öngel a été publié non seulement pour ceux qui apprennentla langue Français maisaussi pour ceux qui travaille dans le domaine de la traduction. Ce dictionnaire Français-Turc, Turc-Français contient 45.000 mots et les termes plus utilisésdans la vie quotidienne.

ÖNSÖZ

Yabancı dil öğreniminde sözlüğün ne kadar önemli yeri olduğunu söylemeye lüzum yoktur. Biz de özel olarak yabancı dile yeni başlayanlara çalışmalarında fayda sağlamak amacıyla bu küçük Fransızca-Türkçe, Türkçe-Fransızca sözlüğü hazırlamış bulunuyoruz.

Yabancı dil öğreniminde ilerlemiş olanlarla çeviri işlerinde çalışanların daha geniş ölçüde sözlüklere ihtiyacı bulunduğu kanaatindeyiz. Çünkü eski dönemde mükemmel birere eser hatta âbide hüviyetini taşımış olan büyük sözlükler bugün için bir çok bakımdan ihtiyaca cevap verememektedir. İleride bu amacı güdecek sözlükler hazırlamak dileğinde bulunduğumuzu ifade ederken bu küçük sözlüğün Türk aydınlarına faydalı olmasını dileriz. Dr. BAHA ÖNGEL
Kapat