Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL

Cehennemi Yaşatan Müşteri Sendromu

Liste Fiyatı : 320,00 TL
9789944969024
12980185
Cehennemi Yaşatan Müşteri Sendromu
Cehennemi Yaşatan Müşteri Sendromu
320.00
Bağırıp çağırır ve sizi yıldırmaya çalışırlar. Saldırgan, küfürbaz ve aşağılayıcıdırlar. Şikâyet ederler, zamanınızı haddinden fazla alırlar. Hassas noktalarınıza dokunurlar, tansiyonunuzu yükseltirler.
Kimdir bu insanlar? Aslında ne düşünürler? Neden böyle davranırlar? Niçin hayatımız üzerinde bu kadar derin bir etkileri vardır? Daha önemlisi, onlara karşı ne yapabiliriz?
Cehennemi Yaşatan Müşteriler, iş yaptığınız insanların küçük bir bölümünü temsil ederler, ama bu küçük grup duygularınızı ve diğer müşterilerinizle ilişkilerinizi derinden etkiler. Cehennemi Yaşatan Müşteriye karşı zafer kazanamazsınız; bu mümkün değildir. Doğal olarak, kaybetmek de istemezsiniz. Neyse ki çoğu zaman, Cehennemi Yaşatan Müşteriyle birlikte zafer kazanmak, durumu herkesin memnuniyetiyle sonuçlanacak şekilde çözümlemek mümkündür. Yanıt, düşündüğünüzden çok daha basit.
Cehennemi Yaşatan Müşteri Sendromu kitabında, Shaun Belding sizi çılgına çeviren bu Çok Özel İnsanlarla nasıl çalışacağınız konusunda gerçekçi, pratik ve işe yarar stratejiler sunuyor. Her şey basit ve kanıtlanmış bir formülle; KAPTAN'la başlıyor.
Müşteri nerede olursa olsun, telefonda ya da karşınızda, ofisinizde ya da mağazanızda, Belding size tutarlı bir şekilde stresi yok etmenin ve iki tarafın da kazanacağı çözümler üretmenin yolunu gösteriyor.
Kapat