Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Büyük Medyada Ergenekon Haberciliği 2. Cilt Alper Görmüş

Büyük Medyada Ergenekon Haberciliği 2. Cilt

Liste Fiyatı : 300,00 TL
9789752699601
13044498
Büyük Medyada Ergenekon Haberciliği 2. Cilt
Büyük Medyada Ergenekon Haberciliği 2. Cilt
300.00
Türkiye toplumu 2007den beri, Ergenekonu konuşuyor. Derin devletle iç içe geçmiş bir yapılanma, bir paralel devlet olarak Ergenekon, yargının konusu olduğu gibi, kamuoyunun da gündeminde.
Peki, Ergenekon sözcüğü, sadece bir örgütün mü ifadesidir gerçekte? Yoksa, ondan da öte, bir zihniyetin mi adıdır?
Darbe Günlüklerini ortaya çıkaran usta gazeteci Alper Görmüş, elinizdeki kitapta, bu sorunun doğru cevabını ortaya koyuyor. Ergenekonu bir zihniyetin ifadesi olarak ele alıyor ve bu düzlemde Büyük Medyanın bu zihniyet içerisindeki işlevini Ergenekon Haberciliği üzerinden irdeliyor.
Ergenekonu gerçek boyutları ve gerçek mahiyetiyle anlamak için, Büyük Medyada Ergenekon Haberciliği, vazgeçilmez bir kitap

Ergenekon derken sadece bir teşkilattan değil, bir zihniyetten söz ettiğimi bir daha belirtmek isterim. Aksi takdirde, kitabın içinde yer alan kimi yazıların konularına bakıp (Darbe Günlükleri, Balyoz Davası vb.), bunların Ergenekonla ilgisi üzerine haklı spekülasyonlar yürütmek mümkün olabilir.
Oysa gerçekte, Darbe Günlükleri de, Balyoz Davası da, aradaki irili ufaklı bir sürü darbe ve eylem planları da Ergenekon zihniyetinin türevleridir.
Kapat