Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
Belki Hüzün,Belki de Aşk %10 indirimli Prosper Merimee Belki Hüzün,Belki de Aşk %10 indirimli Prosper Merimee Belki Hüzün,Belki de Aşk %10 indirimli Prosper Merimee Belki Hüzün,Belki de Aşk %10 indirimli Prosper Merimee Belki Hüzün,Belki de Aşk %10 indirimli Prosper Merimee

Belki Hüzün, Belki de Aşk

Liste Fiyatı : 300,00 TL
9786056227585
599556
Belki Hüzün, Belki de Aşk
Belki Hüzün, Belki de Aşk
300.00
Aşık olduğunuz insan mı, yoksa intikam mı?
Babasının ölümünden sonra çıldırma aşamasına gelen bir çocuk!
Colombo!
İntikam ve hırsla dolup taşan kardeşi!
Orso!
Bu ölüm iki çocuğun da hayatlarını derinden etkilemekle kalmıyor, onları delirme aşamasında büyük seçimler yapmak zorunda bırakıyor.
Orso babasının intikamını almak için yemin eder. Ancak bunu yaparsa aşık olduğu kadını kaybedecektir. Geçmişin pençelerinin ve belirsiz bir geleceğin arasında hapis olur. Ya aşık olduğu ve onu çok seven kadından vazgeçecek ya da çıldırma aşamasında olan kardeşiyle birlikte babasının intikamını alacak! Fakat her seçeneğin de karanlık sonuçları vardır.

Colomba'nın abisi olan Orso'nun, babasının katillerinden alması gereken bir intikamı vardır. Diğer yanda ise tüm kalbiyle sevdiği aşık olduğu kadın. Peki Orso şimdi ne yapmalıdır. Ya babasının intikamından vazgeçecek ya da sevdiği kadını kalbinden çıkaracaktı.

İki büyük, yakıcı duygu ve çok sevdiği iki kadın, biri intikam almak isteyen kardeşi, diğeri ise bütün içtenliğiyle kalbinin kapılarını ardına kadar açan, aşık ve güzel bir kadın.

Sonuna kadar heyecanla okuyacağınız, sürükleyici ve duygusal bir roman.
Kapat