Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL

Balığın Esir Düştüğü Yer : Olgunluk Çağı Üçlemesi 1

Liste Fiyatı : 192,00 TL
9789750805387
12961142
Balığın Esir Düştüğü Yer : Olgunluk Çağı Üçlemesi 1
Balığın Esir Düştüğü Yer : Olgunluk Çağı Üçlemesi 1
192.00
"İsta, gezegen yüzeyinde az sayıdaki enerji odağından biridir -çiğ bir sarıdır bu enerjinin rengi, göz alır, yorar, caddelerde yürüyenlerin üzerine bulaşır, yağmurla yağar ve yere, binalara, geceye ve ruhlara siner... İsta'nın tarihçileri... kimsenin bilmediği birilerinin, kimsenin bilmediği bir yerde, kum saatlerini çevirmeye hazırlandığından zerre kadar kuşku duymazlar, telaşsızca bekler, bekleyişlerini de herşey gibi bir yolculuk sayarlar -her yolculuğun, yolculuğa ve başlayacak olana dair heyecan sürdükçe sürmesi gerektiğini anımsatmaktan bıkmazlar."

Hoyrat, dikenli, ironik bir düzyazıyla, entrikacı, tuzak düşkünü, kodlanmış bir kurguyla tasarlanmış gelecek zaman. Bilim-kurgunun ötesinde, polisiye ve siyasi romanın berisindeki bir kurmaca. Yolculuğun ve aşkın (sevgililiğin), iktidarın ve yalnızlığın, güç odaklarının ve dünyanın parametrelerini, bugünkü uygarlığın verilerini katederek bir başka çağda sorgulayan karanlık (kara) fütürizm.

Balığın Esir Düştüğü Yer: "Olgunluk Çağı Üçlemesi"nin ilk kitabı; başka bir uygarlığa, bir başka yazıya geçiş (giriş) kapısı.
(Arka Kapak)
Kapat