Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL
AKP'yi Çözdüm İşte Kılavuzu Gürbüz Evren AKP'yi Çözdüm İşte Kılavuzu Gürbüz Evren

AKP'yi Çözdüm İşte Kılavuzu

Liste Fiyatı : 336,00 TL
9786055828097
13193265
AKP'yi Çözdüm İşte Kılavuzu
AKP'yi Çözdüm İşte Kılavuzu
336.00
AKP, kendisini her zaman tek başına iktidara taşıyacak % 35lik çekirdek bir seçmen kitlesi oluşturuyor. Sadaka Siyasetini başarıyla uygulayan AKP, bunun için devletin olanaklarını da sonuna kadar kullanıyor. Sadaka Siyaseti Yardım bağımlısı kitle yaratmaktadır. Toplumda nasıl alkol, sigara, uyuşturucu bağımlısı varsa artık yardım bağımlıları da vardır.
Yardım bağımlısının önceliği, Atatürk değildir, laiklik değildir, yolsuzluklar değildir, Cumhuriyetin değerleri değildir, ulus-devlet değildir, Kıbrıs değildir, terör örgütü PKKnın saldırıları değildir, ulusal çıkarlar hiç değildir. Öncelik, ısınmaktır, karnını doyurmaktır, çocuklarının gereksiniminin karşılanmasıdır. Kısacası her türlü yardımdır.
Artık Türkiyede siyaset eski kurallara ve dinamiklere göre işlemiyor. Eskiden A partisi iktidara gelir, başarısız olunca ya da ekonomi bozulunca yerine B partisi gelir, bu parti de başarısız olursa düzenlenecek seçimde bu kez C partisi gelirdi. Bu dönem kapandı. İktidar değişimini eski alışkanlıklara göre yapmayacak yardım bağımlısı seçmen kitlesi oluşturuldu.
AKP Zihniyetinin Düşünce Sistematiğini okuyamayan partilerin başarılı olması mümkün gözükmüyor. Türk toplumu dönüştürülüyor, ulusal reflekslerinden arındırılıyor. Yaşantı biçimi ve beklentileri başta olmak üzere hemen her şeyi ile Sadaka Siyasetinin ürünü olan Sadaka Toplumu ve buna bağlı olarak ta Sadaka Seçmen Kitlesi yaratılıyor. Biliyorum, 25 Haziran 1999da Sayın Ecevite yazdığım raporlardaki öngörülerimde olduğu gibi yine çok kişiyi kızdıracağım, ama uyarıyorum: Muhalefet partilerinin şimdiye kadar yaptıkları açılımların ve attıkları yeni adımların AKP karşısında başarı getirme şansı çok azdır. Çünkü AKP Zihniyetinin Düşünce Sistematiğini henüz okuyamadılar. Benden söylemesi.
Kapat