Sepetim 0 Toplam: 0,00 TL

ALİ BORATAV

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (Mülkiye) Ekonomi Bölümü’nden 1982 yılında mezun oldu. Nokta ve Aktüel dergilerinde muhabirlik-editörlük ile basına adım attı. Milliyet gazetesinde haber editörlüğü yaptı. ATV, Star TV haber merkezlerinde editör ve koordinatör, NTV’de program danışmanı olarak çalıştı. 2002’de basın sektörü hayatını noktaladı.  2003-2015 yılları arasında Tribeca İletişim Danışmanlık Şirketi’nde Kurumsal İletişim Danışmanı olarak çalıştı. 2008-2012 yıllarında Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Misafir Öğretim Üyesi olarak ders verdi.

Bu sırada yazı hayatına geri döndü. 2007 yılından itibaren kesintisiz olarak Yacht Türkiye dergisinde denizcilik ve mavi yolculuk deneyimlerini; 2009 yılından itibaren de Tempo Travel dergisinde dünya gezilerinden izlenimlerini yazıyor.

Yaşamının ilk yıllarında adım attığı deniz sevdası da hiç bitmeden sürüyor. Ege ve Akdeniz’de kısa mesafeli keşiflere 1988’de küçük bir şişme botla başladı. 1994’te yelken sporuyla tanıştı. 2001’de amatör denizcilik belgesini aldı, o gün bu gündür denizleri arşınlıyor.

Arama sonucunda hiçbir kayıt bulunamadı.
İsterseniz aşağıdaki formu kullanarak daha detaylı arama yapabilirsiniz.
-
0
Kapat